Velvetcrumble.com

Hvordan jeg reparere et plantar plade?

Hvordan jeg reparere et plantar plade?


Skader på plantar plade, den tykke fibrøse struktur, som understøtter undersiden af ​​metatarsalknogles fod, almindeligvis opstå som følge af overforbrug. Kendt som metatarsalgia, plantar skader give smerter i forfoden. Atleter tage del i slagfast sport involverer underekstremiteterne udsætter sig for en høj risiko for fodskader. Ifølge WebMD, atletik løbere absorbere 110 tons pr mund, mens den kører en mile, hvilket gør dem særligt udsatte for forfoden skader. Dem med plantar smerter bør søge behandling som metatarsalgia ofte forekommer som et symptom på andre problemer såsom neurom, stress frakturer eller gigt.

(Reference1)

Instruktioner

initial behandling

1 Anvend is til det betændte område umiddelbart efter skaden. Wrap det skadede område i et tryk bandage og fortsat is regelmæssigt for at reducere inflammation.

2 Hold off den skadede fod for de første 24 timer efter skaden opstår. Bearing vægt på skaden vil forstyrre den indledende helingsprocessen.

3 Formindsk dit niveau af aktivitet. Udfør stretching og styrke øvelser omhyggeligt og afstå fra streng motion. For atleter, der måske ønsker at fortsætte på trods af den smerte, husk at hvile og rehabilitere stedet for at risikere re-skade.

Rehabilitering

4 Start en styrkelse med isometriske, isotoniske og isokinetiske øvelser. Disse øvelser isolere og genoprette specifikke muskler svækket af skaden. Styrkelse kan begynde så simpelt vifte af bevægelse øvelser og gradvist videre til aktiv motion.

5 bære en ortoseindretning som inflammation aftager. Disse indsatser fordeler vægten væk fra skaden, som du fortsætter selvstændige mobilisering øvelser, der øger styrke og vifte af bevægelse.

6 Du må ikke vende tilbage til din atletiske aktivitet indtil hele restaurering af fleksibilitet, styrke og kondition til det skadede område.

TIPS

  • Svømme som en metode til rekreativ øvelse. Atleter frustrerede over deres manglende evne til at engagere sig i vægtbærende motion kan opretholde fysisk condition på denne måde.
  • Kontakt en ortopædisk specialist, hvis du ser nogen forbedring efter tre måneders behandling.