Velvetcrumble.com

Sådan finde årsagen til et barns rygsmerter

Sådan finde årsagen til et barns rygsmerter


Rygsmerter er almindelig hos voksne men børn bliver set af læger oftere klagede over rygsmerter. Problemer med rygsøjlen såsom skoliose kan forårsage smerte tilbage. Medicinske tilstande ikke er relateret til rygsøjlen såsom nyreproblemer kan også være årsag til et barns rygsmerter. Nogle smerter kan være forårsaget på grund af skader fra sport eller traumer. Det er vigtigt at finde årsagen til et barns rygsmerter så behandlingen kan begynde.

Instruktioner

1 Se en pædiatrisk ortopædisk specialist. En specialist vil gøre en fysisk undersøgelse for at kontrollere, om de strukturelle abnormiteter i tilpasningen af ​​rygsøjlen. En medicinsk historie vil også blive taget. Lægen vil kontrollere dit barns kropsholdning og udføre test for at kontrollere for skader på nerverne i ryggen.

2 anmeldelse symptomer. Rygsmerter kan være ledsaget af andre problemer såsom ændringer i arbejdsstillinger eller smerter i nakke og skuldre. Spørg dit barn til at beskrive smerten. Spørg hvis det er en brændende eller stikkende smerte. Husk når smerten startede, og afgøre, om det bliver værre.

3 Spot alvorlige medicinske tilstande. Visse medicinske tilstande, såsom tumorer kan forårsage smerte tilbage. Selv om de ikke kan være fælles er det vigtigt at udelukke alvorlige problemer. Undersøg, om dit barn havde feber eller besvær med at gå. Andre symptomer at være opmærksom på er følelsesløshed i benene eller problemer med at kontrollere tarm eller blære.

4 har de nødvendige tests. Dit barns læge vil sandsynligvis bestille en række røntgenbilleder og eventuelt en knoglescanning. En CT-scanning eller MR kan også bestilles for mere detaljerede oplysninger. Dit barns læge kan beslutte blod arbejde er nødvendig for at udelukke en infektion. Tal med dit barn og forklare, hvad test eller procedurer han bliver nødt til at bidrage til at afhjælpe frygt.

5 Undersøg, om dit barns rygsæk er for tung. Mange børn har problemer med ryggen på grund af en rygsæk, der er for tung. Se efter kropsholdning ændrer sig, når dit barn går med rygsæk. Afrundede skuldre og smerter i nakken er også symptomer et barns rygsæk kan være for tung.