Velvetcrumble.com

Hvad er en plantar plade?

Hvad er en plantar plade?


Plantar plade er en tyk plade, der understøtter undersiden af ​​metatarsalknogles hoved foden. Det forhindrer hyper-forlængelse af metatarsofalangealled. Definitionen ifølge PubMed.gov, er, at det sjældent er set, og det er den mindre metatarsal phalangeale (MP) fælles centrale struktur.

Plantar Plate

Ifølge PubMed.gov, plantar plade er en fiberbrusk materiale. Fiberen orientering er sådan, at det kan modstå trækbelastninger fra plantar fascia og trykbelastninger fra forfodsområdet.

Hvordan det Vedhæftet

Ifølge en undersøgelse udført på St. Luke's-Roosevelt Hospital i New York, er plantar plade fastgjort til de store langsgående bånd af plantar fascia og sikkerhedsstillelse ledbånd. En betydelig blødt væv boks dannes af plantar plade og de collaterale ligamenter forbinder til siderne af forfodsområdet.

Plantar Plate Association

PubMed.gov anfører, at plantar plade har en tæt tilknytning til den anden tå er flexor sener. Denne forening ligner MP joint s sesamoid mekanisme.

Problemer

Plantar plade har været kendt for at briste eller blive forstyrret. Bruddet i plantar plade kan være forbundet med synovitis og forstyrrelse kan spille en rolle i udviklingen af ​​hammertådeformitet.

Rettelse Problemer

Særlige sko, omsnøringsbånd der aflaster trykket på fodballen og orthotics er almindelige konservative behandlinger for problemer med plantar plade. Hvis et spørgsmål er mere alvorlig derefter simpelt pinning kan udføres kirurgisk, og hvis det mislykkes, kan der kræves mere kompliceret operation.