Velvetcrumble.com

Sådan genkender symptomer på sinus Polyp Hovedpine

Sinus polypper er drue-lignende knuder, der opstår i næse og / eller foring. De er normalt ikke-kræft, primært ses hos voksne og kan forårsage hovedpine. Når de forekommer hos børn, som er sjælden, kan det være en tidlig advarsel tegn på cystisk fibrose. Polypper er normalt behandles medicinsk først med cortison behandling, og hvis dette kursus er mislykket, kan operation for at fjerne polypper være nødvendig.

Instruktioner

Sådan genkender symptomerne på Sinus Polyp Hovedpine

1 Ved, at en den største symptom på en Sinus Polyp Hovedpine er kedelige, hyppig hovedpine, der synes at opstå på grund af øget sinus pres. Denne store egenskab er ofte ledsaget af andre symptomer, der opstår, når polypper er roden af ​​hovedpine.

2 Gå til lægen og lad ham eller hende vide om dine symptomer oven på hovedpine. Hvis de er vejrtrækning, kontinuerlig drift næse, konstant blokeret følelse inden for de nasale passager, sinus infektioner, snorken og tab af lugt, så polypper kan være årsag til din hovedpine samt disse symptomer.

3 Forstå hvordan dine symptomer kan være tidlige advarselstegn på polypper. Den hovedpine kan være en plage og ikke nødvendigt livstruende, men kan behandles relativt let med kirurgi. Hvis du ikke tåler acetylsalicylsyre (hvæsen, hals hævelse og næseflåd), når disse hovedpine debut samt astma, kan polypper fuldføre det, der kaldes Samter s Triad.