Velvetcrumble.com

Manglende eller Tab af Rektal kontrol

Tarm inkontinens skyldes et tab af kontrol over den rektal sphincter. Denne mangel på muskel kontrol kan forekomme på grund af situationer som nerveskader, medicin og endda kirurgi. Der er en række måder at behandle og muligvis eliminere denne ufrivillige udvisning af afføring og styrke rektal muskler.

Biofeedback

Denne procedure indebærer at placere en sonde i anus at træne brugeren om, hvad muskler til at bruge til at styre inkontinens. Denne mulighed styrker musklerne i anus og giver brugerne en visuel eller lyd display, når der anvendes ordentlige muskler også.

Medicin

Ændring af konsistensen af ​​afføring kan hjælpe med at kontrollere tarm inkontinens og gøre styre rektal muskler lettere. Over-the-counter, kan anti-diarré medicin forårsage afføringen til at blive mere fast og dermed nemmere at bevare.

Dyrke motion

At lære at gøre bækkenbundsøvelser (kendt som Kegel øvelser) kan styrke musklerne i endetarmen. Dette gøres af ordregivende musklerne i anus, balder, og bækken hårdt (som om at forsøge at ikke passere gas) i mindst fem sekunder pr interval flere gange dagligt.

Kirurgi

Kirurgi er typisk for dem, der er løbet tør for andre, mindre invasive muligheder for inkontinens og muskel kontrol. De typer af operationer til rådighed for denne type spørgsmål omfatter sphincter reparation (sphincteroplasty), kunstig lukkemuskel udskiftning, og i mere ekstreme situationer, at blive udstyret med kolostomi taske.