Velvetcrumble.com

Retsmidler for Acid fra Rotavirus

Opkastning, diarré, mavesmerter, feber og hovedpine. Lyder som influenza, ikke sandt? Eller det kunne være en hårdere, mere alvorlig sygdom, kendt som Rotavirus. Denne influenzalignende lidelse er mest almindelig hos små børn og spædbørn. Faktisk Centers for Disease Control og Forebyggelse vurderer, at hele verden, med to år eller tre, de fleste børn har kæmpet Rotavirus. Så hvordan gør man aftale med bivirkninger som mavesyre?

primære Symptomer

Rotavirus er en infektion typisk erhvervet fra fecal sagen. Uvaskede hænder børn eller forældre, der skifter bleer er ofte de skyldige. En virus-transporterer hånd kan røre et dørhåndtag bare øjeblikke før en anden intetanende hånd griber den samme dør knop - og virus er passeret. En person inficeret med rotavirus har virussen i flere dage, før vi viser symptomer og kan stadig bære virussen i op til 10 dage efter symptomerne er forsvundet.

Fordi opkastning og diarré er de primære symptomer, dehydrering er et stort problem i løbet af et anfald af rotavirus. Feber er også almindeligt og feber kontrol er et andet fælles fokus ved behandling af en rotavirus patient. Sygdommen, som de fleste virusinfektioner, bare har at gå sin gang, og det i sidste ende går væk.

mavesyre

Problemer med mavesyre sjældent ledsage Rotavirus. Der er virkelig ingen direkte sammenhæng, da virus ikke målrettet nogen systemer, der påvirker mavesaft produktion. Det er altid muligt, at en person, der lider af gastrointestinale problemer tarmkanalen kan forveksle mavesmerter og diarré for syre-relaterede problemer. Imidlertid Rotavirus ikke anvender syre at skabe sine virkninger. Men behandling mavesyre i en Rotavius ​​patient ville svare til behandling af en syre problem i de fleste patienter.

Antacida, ligesom Tums, rolaids og Maalox kan altid neutralisere syre. Antihistamin II blokkere, såsom Tagamet, Zantac, Pepcid og axid, hjælpe med at blokere produktionen af ​​syre. Disse stoffer er for det meste ved recept, selv om nogle kommer over-the-counter i lavere styrker. Protonpumpeinhibitorer er receptpligtig medicin, som stopper sekretionen af ​​sure mavesaft. Fælles mærker omfatter Prilosec, prevacid, Nexium, Aciphex og Protonix.

Få hjælp

Rotavirus er en meget alvorlig sygdom. Forsøg på at selv afhjælpe en opfattet mavesyre problem, mens står Rotavirus er meget risikabelt. Enhver af de nævnte behandlinger kan være det rigtige for dig - eller ingen af ​​dem overhovedet. Det afhænger meget af dit helbred historie og styrken af ​​den sygdom, du står.

Konsultere en autoriseret læge, der kan hjælpe dig gå igennem disse komplicerede spørgsmål.