Velvetcrumble.com

Sådan drikke alkohol på en low-carb diæt

Sådan drikke alkohol på en low-carb diæt


Nogle af Dr. Atkins 'metoder er lidt ekstrem, men low-carb diæt er stadig en fantastisk måde at holde sig sunde og raske. Det er muligt at drikke alkohol på en low-carb diæt - så længe du lave smarte valg og forbruge i moderate mængder. Når du kender fakta om alkohol og kulhydrater, navigere listen cocktail på din favorit bar vil ikke virke svært overhovedet.

Instruktioner

1 Læs om low-carb drikke indstillinger. De fleste low-carb kost bøger indeholder oplysninger om mængden af ​​kulhydrater i alkoholiske drikke. Ved at gøre dit hjemmearbejde, vil du vide, hvad du kan og ikke kan have.

2 Drik øl, der er mærket "low-carb". Regelmæssige øl er fyldt med kulhydrater. Vælg en low-carb bryg, og du vil spare dig selv mellem fem og ti gram kulhydrater.

3 Vælg et glas rød- eller hvidvin, men gå til de tørre vine, ikke de søde dem. Der er omkring tre gram carbs i fem ounces Shiraz eller chardonnay og omkring tyve gram i fem ounces dessert vin.

4 Vælg de rigtige mixere. Lige spiritus, såsom gin, vodka eller rom, indeholder nul kulhydrater. Men hvis du tilføjer i sukkerholdige mixere som sød-og-sour mix eller ikke-kost cola, vil du sende Carb optælling gennem taget. Prøv i stedet low-carb mixere som club soda, kost cola, eller frisk citron eller limesaft.

TIPS

  • Hvis du er på en bar, ikke bestille alkohol for hver runde. Skift mellem alkoholholdige drikkevarer og ikke-alkoholiske dem. Club soda med en tvangsindløsning af kalk er et perfekt valg.
  • De fleste low-carb diæter forbyder indtagelse af alkohol under "induktion" fase af kosten.
  • Kend dine grænser, og drikke ansvarligt. Må ikke begrunde frådseri ved at sige: "Nå ja, det er lavt Carb!"