Velvetcrumble.com

Sådan lindre halsbrand med Raw grøntsagssaft

Sådan lindre halsbrand med Raw grøntsagssaft


Halsbrand, ofte forbundet med syre refluks, kan være ubehageligt at punktet af svækkelse. Der er mange måder, som menes at fjerne sure opstød, såsom at undgå koffein, alkohol, krydret mad, sukker og spise sent om natten, men ingen af ​​dem er en konkret kur. Selvom du måske ønsker at fjerne fødevarer fra din kost for at se, hvad der virker for din krop, kan du også ønsker at give rå grøntsagssaft en prøve. Grøntsager er basisk og vil ikke øge din mavesyre som mange fødevarer vil. Drik et glas frisk grøntsagssaft dagligt for at reducere halsbrand.

Instruktioner

1 Skær dine grøntsager i portioner små nok til at passe ind i din saftpresser.

2 Stick kål, broccoli, selleri, gulerødder og ingefær i saftpresser en ad gangen. Mens kål, broccoli og selleri er alle meget alkaliske grøntsager, der vil balancere din mavesyre og hjælpe med at lindre halsbrand, vil gulerødderne forsøde drikken. Kål heler sår og ingefær eliminerer gas.

3 Drik den rå grøntsagssaft umiddelbart efter saftfremstilling. Drik et glas rå grøntsagssaft hver dag, samt at holde grøntsager som en stor del af din almindelige daglige kost.

TIPS

  • Hvis den rå grøntsagssaft ikke appellerer til din smag, kan du tilføje et æble til mix.
  • Jeg er ikke en sundhedsfaglig uddannelse, det er bare en sikker forslag værd at prøve, hvis du lider af syre mave problemer (jeg har været der, og det virker for mig). Det er bare selleri! Selvfølgelig, hvis du er allergisk over for selleri, så bare ignorere mig.