Velvetcrumble.com

CPAP Information

Kontinuerligt positivt luftvejstryk, også kendt som CPAP, er almindeligt anvendt til behandling af voksne med åndedrætsproblemer, såsom søvnapnø. Det kan anvendes til spædbørn, der lider apnø ved præmaturitet, eller AOP, på et hospital samt.

Historie

Australian Doctor Colin Sullivan var den første til at bruge CPAP-behandling for obstruktiv søvnapnø. Han begyndte i begyndelsen af ​​1980'erne.

Hvordan virker CPAP arbejde?

CPAP giver kontinuerlig, effektiv vejrtrækning terapi via mild pres, der åbner kollapsede eller hindret luftveje og / eller hjælper folk med overfladisk vejrtrækning. Dette hjælper nok luft når lungerne, ifølge National Heart Lung and Blood Institute.

CPAP-behandling

Denne langtidsbehandling administreres gennem en CPAP maskine, som består af tre hoveddele: en maske, til et rør forbinde masken til en motor og motoren, som fylder røret med luft. Patienter bære maske, mens de sover. CPAP maskiner er generelt små, bærbare og med rimelighed kan stille.

Fordele

CPAP terapi fordele omfatter bedre søvnkvalitet, nedsat snorken, så andre kan sove, reduktion af søvnighed i apnø patienter og nedsat blodtryk.

Risici

CPAP er en harmløs og smertefri behandling. Dog kan det resultere i mindre, behandles bivirkninger såsom hudallergi, mundtørhed, overbelastning, løbende næse, nysen, mave oppustethed eller næseblod.