Velvetcrumble.com

Hvordan man styrer Hand Tremors Efter Ædruelighed

Ædruelighed er en stor præstation, men det er ofte besøgt af små påmindelser om fortiden udstillet i abstinenssymptomer såsom rystelser i hænderne. Hand rystelser er ufrivillig rysten i hænder og fingre, der ofte synes ude af kontrol. Selvom du måske ikke være i stand til at stoppe rystelserne helt, kan du lette dem med hjem retsmidler eller medicin, hvis det er nødvendigt.

Instruktioner

1 Træn dine muskler til at slappe af. Praksis meditation og åndedrætsøvelser til at hjælpe slappe alle muskler i kroppen. Køb guidede bånd eller musik, der kan hjælpe med at lede dig i en dyb afslapning øvelse. Hold en konsekvent tidsplan, der tillader dig at bruge tid hver dag bare slappe af. Overvej at få en professionel massage eller akupunktur behandling.

2 Hold dig sund med regelmæssig motion og ordentlig kost. Undgå koffein og andre stimulanser, der kan gøre de rystelser værre. Få masser af søvn hver nat. Målet for mindst otte timer.

3 Se en læge, hvis dine rystelser er alvorligt påvirker din evne til at spise, skrive, eller koncentrere sig. Diskuter om du er en god kandidat til lægemidler såsom beta-blokkere, gabapentin eller primidon at behandle de rystelser i hænderne.