Velvetcrumble.com

Hvad er årsagen Sorg?Sorg udvikler sig efter en person lider en traumatisk begivenhed. Memories såsom jubilæer og fødselsdage kan udløse en følelsesmæssig reaktion, udvikle følelser af sorg længe efter begivenhederne har bestået. Selvom sorg er kroppens normale reaktion på at håndtere et tab, at en mental sundhed professionel behov vurdere langsigtet tristhed, der påvirker dit daglige liv.

Terminal Diagnose

Hvis du modtager en terminal cancer diagnose, kan du gå gennem en progression af følelser, som du kommer til at acceptere din diagnose. Ikke blot vil du opleve sorg, men dine kære vil så godt. Din familie kan blive sorg ved at klare uden dig, mens forvaltningen hvad tid de har tilbage med dig. Sorg er ikke nødvendigvis defineret af døden, som du kan opleve sorg som din sygdom fremskridt, eller hvis dit liv ændres som følge af sygdommen, bemærker Mayo Clinic.

Selvmord

Den uventede død af en elsket en gennem selvmord kan forårsage en omvæltning. Du kan føle skyld, vrede og fortvivlelse. Du kan endda spørge, hvorfor din elskede søgte at ende sit liv. Sorg er forbundet med et selvmord kan blive kompliceret, fordi du måske spekulerer på, om du kunne have grebet ind og forhindrede døden. Det kan være svært at acceptere tabet af din elskede.

Død

Død af en elsket en kan gøre dig fokusere på tabet, hvilket resulterer i sorg. Du kan føle, at din elskede blev frataget sit liv. Forældre, der oplever tab af et barn kan føle sig som om hans død ikke var fair. Selv børn, der mister et kæledyr kan opleve sorg over tabet af deres bedste kammerat.

Job Loss

De, der har en stærk tilknytning til deres job kan opleve sorg, hvis de mister deres job, ifølge North Carolina Office of State Personale. Mange identificerer sig med deres arbejde gennem nydelse af, hvad de gør, eller fordi de opretholder en vis position inden for deres job. At miste et job kan føre til en følelse af håbløshed og bekymring for, hvordan at få enderne mødes.

forholdet Loss

At miste en elsket gennem en opløsning eller skilsmisse kan forårsage sorg. Tilsagn om et forhold, der slutter med dig afsked måder, kan gøre dig forrådt, vred og såret. Du kan føle dig meget trist at miste din følgesvend. Selv når forholdet når sin ende, kan du stadig har forventninger til det engagement, du engang havde.