Velvetcrumble.com

Peripheal neuropati Behandling

Peripheal neuropati Behandling


Perifer neuropati er en tilstand, der forårsager smerte eller følelsesløshed i ekstremiteterne. Det er forårsaget af skader på de perifere nerver, nerver, der løber i hele kroppens ekstremiteter. Behandlingen har tendens til at blive brudt i to områder: årsager og symptomer.

Årsag Behandling

Som perifer neuropati kan skyldes en lang række ting, fra infektioner og traumer til genetiske sygdomme, den første linje af behandlingen er at forsøge at løse eventuelle underliggende årsag. Dette kan medføre medicin, kirurgi eller livsstil justeringer.

behandling af symptomer

Behandling af symptomer er primært håndteres med medicin, herunder smertestillende, anti-beslaglæggelse medicin, og selv antidepressiva. Transkutan elektrisk nervestimulation (TENS) er undertiden ansat som godt.

Mål

Statens Institut for Neurologiske Lidelser rapporter, perifere nerver kan regenerere, forudsat skaden ikke er for svær. Målet med behandlingen er at styre symptomerne og løse de underliggende betingelser for at tillade, at nerve regenerering at forekomme.

Risici

Som behandling til underliggende årsager kan tage næsten enhver form skal drøftes med en læge fra sag til sag risici. For symptom behandling, risikoen er primært dem, der er forbundet med de medikamenter, og kan omfatte døsighed, svimmelhed, allergisk reaktion og ændrede mentale tilstande.

Forebyggelse

Fastholdelse af en sund livsstil, afbalanceret kost og undgå toksiner vil sænke risikoen for at udvikle perifer neuropati. Administration af medicinske tilstande reducerer ordentligt også risikoen.