Velvetcrumble.com

Om Medicare & Medicaid Problemer i Louisiana

Om Medicare & Medicaid Problemer i Louisiana


Den vaklende økonomi ramte mange områder af samfundet hårdt, og i 2010 det påvirkede midler til vigtige sociale programmer, herunder Medicare og Medicaid. Finansiering af programmet er blevet skåret på de føderale og statslige niveauer i Louisiana, og mange læger er rapporteret at være at trække ud af programmet på grund af det.

Refusion Cuts

Den føderale regering er at skære refusioner med 25 procent til Louisiana læger, der ser Medicare patienter. Louisiana også skærer refusioner til praktiserende læger, hjem sundhed udbydere, hospitaler og andre.

State finansieringsunderskud

Statens andel af Medicaid finansiering forventedes at blive skåret i 2011 af den føderale regering efter dens per capita-indkomst steg, hvilket skyldes ombygning indsats efter orkanen Katrina.

Læger Limit Patienter

Læger havde planer om at begrænse antallet af Medicare og Medicaid patienter, som de ser som et resultat af de refusionssatser nedskæringer i September 2010, ifølge en undersøgelse foretaget af Louisiana State Medical Society.

Øget efterspørgsel

En del af årsagen til underskuddet er stigningen i indskrivningen i Medicaid. Ifølge Louisiana Department of Health og hospitaler, Medicaid tilmelding steg 4,4 procent i 2010.

foreslåede Rettelser

Staten har planer om at beskæftige sig med sine manglende finansiering ved at skære godtgørelser og begrænse antallet af recepter dækket til fire pr Medicaid plan deltager.

Louisiana Purchase

I 2010 føderale sundhedspleje regningen, vedtaget i marts 2010 blev der afsat 300 millioner $ til Louisiana for at dække sit Medicaid indlånsunderskud.