Velvetcrumble.com

Kan Cyster Årsag Elbow Pain?

Cyster er en almindelig årsag til albue smerter, men der er særlige behandlinger, der kan reducere mængden af ​​ubehag. Den mest almindelige form for albue cyste er kendt som en Seneknude og det er let at behandle.

Symptomer

En Seneknude danner typisk efter en forstuvning og vises på albuen. Området vil være hævede og ømme, og smerte er fælles, især når bøjning leddet.

Behandling

Mange ganglion cyster vil forsvinde på egen hånd i et par dage. I løbet af de counter smertestillende medicin såsom Tylenol eller Advil er typisk ordineret til at reducere inflammation og smerte.

Prognose

Disse albue cyster er let at behandle og forårsage kun mindre ubehag. De kan tilbagevendende dog, især i atleter, der udøver denne fælles hyppigt.

Forebyggelse / Solution

For at forhindre denne form for cyste, er det vigtigt at beskytte leddet under træning. En støtteomhylningen kan reducere risikoen for forstuvning, som er en væsentlig faktor i udviklingen af ​​ganglion cyster.

Advarsel

Mens dette er en almindelig form for cyste i albueleddet, bør du ikke selv diagnosticere. Besøg din læge, hvis du bemærker nogen form for vækst for en korrekt diagnose.