Velvetcrumble.com

Respiratory depression behandling

Mange forhold, der påvirker hjernen og pulmonale system kan forårsage respiratorisk depression. Forskellige muligheder der findes for behandling af respirationsdepression og genoprettelse af normal vejrtrækning.

Definition

Respirationsdepression, der også kan betegnes som hypoventilation, er betingelsen om at have en vejrtrækning, der bliver for lav til effektivt at ventilere lungerne.

Årsag

Respiratorisk depression kan være forårsaget af en lang række faktorer, herunder en reaktion på opioider, hjerneskader, forgiftning, fosterskader og beskadigede luftveje.

Ventilation

Ifølge den amerikanske Society of Anesthesiologists, midler og metoder til behandling af respirationsdepression omfatter medicinsk behandling og ikke-invasiv positivt tryk ventilation (NIPPV). NIPPV refererer til mekanisk hjælp af lungeventilation via en maske bæres over næsen og / eller munden.

Naloxon

Ifølge forskning offentliggjort i 2010 i tidsskriftet Anesthesiology, naloxon er det eneste stof behandling til rådighed til at vende respirationsdepression forårsaget af opioider.

Overvejelser

Forskning offentliggjort i 2006 i Anethesiology antyder, at virkningen af ​​opioid smertestillende buprenorphin kan vare længere end virkningen af ​​naloxon. I sådanne tilfælde kan være behov for en løbende infusion af naloxon.