Velvetcrumble.com

Giftige edderkopper i Storbritannien

Giftige edderkopper i Storbritannien


Edderkopper er otte-legged skabninger, der hører til klassen Arachnida. Selv for mange af os de ser skræmmende, faktisk meget få udgøre en alvorlig trussel for mennesker. Storbritannien har sin andel af giftige edderkopper; nogle er indfødte. Import af varer har været en førsteklasses rute for indrejse af ikke-hjemmehørende giftige edderkopper i Storbritannien.

typer

Ifølge 2010 rapporten fra Natural History Museum of London, det er de almindelige arter af giftige edderkopper i Storbritannien:

1.woodlouse edderkop

rør web spider falsk enke edderkop valnød orb spider sorte blonder væver edderkop kælder edderkop rustik wolf spider sten spider blonder væver mus edderkop bark sac spider kors eller haven edderkop penge edderkop hveps edderkop

nyere Arter

Museet har også registreringer af bid fra ikke-indfødte edderkopper, herunder den sorte enke, den eksotiske sac edderkop og jægeren edderkop, som er ved at blive indført i Storbritannien med import frugt. Men det er jorden af ​​planter fra fremmede lande, at disse nye arter primært bruger til at blaffe til England, ifølge Matt Shardlow, direktør for Buglife, en velgørende organisation i Storbritannien, der arbejder for at bevare insekter, edderkopper og regnorme.

Nylige tendenser

Ikke-hjemmehørende arter har invaderer Storbritannien i årevis. Disse fremmede arter af spindlere normalt ville omkomme i de hårde vintre i det land eller ville være lokaliseret i små områder. Men "Vores stigende varmt klima er begyndt at passe til mange flere edderkopper," siger Stuart Hine af Naturhistorisk Museum i 2008. Ikke alene har disse nye arter trives i løbet af året, men takket være den globale opvarmning, har de også begyndt at sprede alle over hele landet, oprettelse af kolonier.

Effekter af Spider Bites

De mest almindelige symptomer på bid af giftige edderkopper i Storbritannien er hævelse og rødmen af ​​huden. Disse symptomer kan tage et par timer til seks dage til at stilne af. Den bid er forbundet med smerte, der kan være så let som en pik eller så skarp som et bistik.

Misforståelser

Selv bid af de mest giftige af de edderkopper ikke forårsager menneskelig død. Som en kendsgerning, kun 0,5 procent af edderkopper i verden har fangs der kan gennemtrænge huden. Af disse meget få har gift potent nok til at dræbe en person. Desværre er edderkopper ofte skylden for bid fra andre insekter.