Velvetcrumble.com

Lys for Seasonal Affective Disorder

Lysterapi er en behandling, der anvendes til at lindre symptomer på sæsonbetinget affektiv lidelse, en type depression, der forværres i efteråret og vintermånederne. Selvom Food and Drug Administration har endnu ikke godkendt lyskasse terapi, læger anbefaler ofte behandlingen som et alternativ til ordination narkotika.

Fungere

Formålet med lys terapi er at løse problemet med sæsonbestemt affektiv lidelse ved at skabe et virkeligt biokemisk reaktion i hjernen og derved lindre depression uden medicin; patienten simpelthen udsættes for skarpt lys fra en lysbehandling boks.

typer

Forskellige typer af lys terapi bokse er tilgængelige, herunder dem, der bruger hvidt lys (standard type), blåt lys eller lysdioder (lysdioder).

Overvejelser

Portabilitet, mængden af ​​lys, der udsendes, hvilken type lys, muligheder som en daggrysimulator og omkostningerne af boksen er alle overvejelser, der bør drøftes med en læge, før de køber en lyskasse og begynder behandlingen.

Forsigtig

Food and Drug Administration har ikke godkendt lysterapi; nogle lys ikke bortfiltrere ultraviolet lys.

Fordele

Der er få bivirkninger ved brug af lyskasser. Behandling kan finde sted på patientens hjem, og det er muligt at lægemiddelbehandling kan undgås ved brug af en lyskasse.