Velvetcrumble.com

Hvad hjælper plantar fasciitis?

Hælspore er en af ​​de mest almindelige årsager til smerter i hælen, ifølge Mayo Clinic. Den skarpe smerter og stivhed på grund af hælspore kan forstyrre din daglige aktiviteter, men heldigvis er der nogle ting, du kan gøre for at hjælpe den betingelse.

Årsager

Plantar fasciitis opstår, når stress og spændinger er placeret på din plantar fascia, et bånd af væv, der spænder over længden af ​​bunden af ​​din fod. Denne spænding fører til de små revner i væv samt betændelse, der er identificeret som plantar fasciitis.

Typer af medicin

Over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske medicin som naproxen og ibuprofen hjælpe med at lindre betændelse og smerter forårsaget af plantar fasciitis. Kortikosteroider leveret ved injektion eller iontoforese, en proces, der bruger elektrisk strøm til at levere medikament gennem huden, er også effektive til at begrænse betændelse forårsaget af plantar fasciitis.

Tidsramme

Det er også muligt at behandle din plantar fasciitis om natten, mens du sover igennem iført en bandage, der forlænger dine ben og giver din plantar fascia at strække.

Egenskaber

Fysioterapi og receptpligtig såler også bidrage til at genvinde mobilitet og lindre smerten af ​​hælspore. Hvis tilstanden er meget alvorlig, at operation frigøre plantar fascia fra hælen knogle også bidrage til at lindre smerter.

Forebyggelse

Administration af din vægt og iført støttende sko hele dagen og når du træner hjælp forhindre forværring af din tilstand eller en gentagelse af symptomer, når din behandling plan gør fremskridt, ifølge Mayo Clinic.