Velvetcrumble.com

Vitaminer til Hjælp Kids Focus

Børn, der har en vanskelig tid at fokusere kæmper ofte i skolen samt med peer interaktioner. Det er blevet sagt af eksperter fra pædiatrisk og unge medicin, der så meget som 3 procent til 5 procent af befolkningen lider af opmærksomhed underskud uorden. Det betyder et stort antal børn har problemer med fokus, og selv børn, der ikke har lidelsen kan behøve hjælp holder fokus. Heldigvis mange vitaminer og urter er sikker for børn og vil hjælpe dem med at få og holde fokus.

Zink, Magnesium, B-vitaminer og C-vitamin

Alle disse vitaminer kan hjælpe dit barn holde fokus, og de fleste af dem findes i din typiske over-the-counter børns vitamin. Grunden til disse vitaminer er et godt valg er, fordi de arbejder på nervesystemet til at understøtte neurotransmitter produktion og kommunikation fra celle til celle. Når disse systemer understøttes, det centrale nervesystem er meget mere rolig, kognitive processer bliver skarpere, og fokus er forstørret.

Cholin

Cholin er en anden mulighed for at overveje, når du vil hjælpe dit barn fokus. Cholin er en vigtig faktor i koncentration fordi det er faktisk ansvarlig for produktion af dopamin og acetylcholin. Disse er hjernen kemikalier, der hjælper den menneskelige hjerne være opmærksomme, og de påvirker også koncentration og hukommelse. Tilføjelse cholin i blandingen af ​​vitaminer, som du giver dit barn til at hjælpe med fokus og opmærksomhed kunne meget vel gøre en verden til forskel. Cholin kan købes hos din lokale apotek, og bør tages som anbefales på flasken.

Urter til Overvej

Ud over vitaminer, kan du overveje at tilføje et par urter, der har vist sig at være sikre til brug hos børn. Urter såsom American Ginseng og Rosenrod kan bidrage til at støtte en øget årvågenhed, hjælpe med hukommelse og koncentration, og generelt støtter mentale ydeevne.

Disse urter kan findes på din lokale apotek, og kan tages dagligt, som anbefalet på flasken. Urter foruden vitaminer samt få ordentlig hvile og en sund kost kan hjælpe børn med at blive mere fokuseret og opmærksom både i skolen og hjemme, hjælpe dem til at klare sig godt i skolen og skabe varige relationer med jævnaldrende.