Velvetcrumble.com

Tegn på en Trance

Tegn på en Trance


En person i en trance tilstand er ikke helt vågen og ikke fuldt søvn - han er i en ændret bevidsthedstilstand. Selvom nogle mennesker kan fremkalde en trance tilstand i sig selv, som regel en uddannet hypnotisør udløser det. Trancer anvendes til flere formål, herunder guddommelig kommunikation, besindede begravede erindringer, stress reduktion og religiøse ritualer. Folk i en trance udstille nogle markante karakteristika.

Øjne

Mennesker, der er i en trance oplevelse ændrer i deres øjne, såsom en udtalt rødme, resultatet af blodkarrene omkring øjnene afslappende. Blinkende bliver mindre udbredt, og tårer kan begynde at strømme. Nogle mennesker kan låse deres øjne på et bestemt objekt uden at flytte blikket i lang tid. I andre tilfælde kan en persons øjne lukke, men hendes øjenlåg vil fortsætte med at ryk, som om hun er i de første faser af søvn.

Dybdeafspænding

Dyb afslapning er en anden tegn på, at en person er i en trance. Hans krop kan se deflateret fordi hans arme og ben er løs, hans hoved lolls til siden, og musklerne i hans ansigt er afslappet, hvilket giver ham en rolig udtryk. Hans vejrtrækning bliver langsommere, og han kan tage dybere vejrtrækninger. I modsætning til bevægelse i forbindelse med søvn, er en person i dyb afslapning ikke flytte eller gøre støj.

fast position

Nogle mennesker, der falder i trance kan låse sig ind i position eller bevægelse, de var i før trance trådte i kraft. Hvis en person sad med hænderne i skødet eller sidder med krydsede benene, kan hun blive fastsat i denne stilling uden bevægelse. Ofte hendes øjne vil være åben, og hendes udtryk kan være tom. Denne tilstand er normalt forbigående, og den person i trance vil ofte falde sammen i dyb afslapning efter et par minutter.

Temperatur og Puls

Andre ydre tegn på en trance omfatter ændringer i kropstemperaturen, ændringer i puls og en nedsættelse eller ophør af synke. Afhængigt af den hypnotiske teknik, der anvendes til at inducere trance, kan en person føler varmere at røre ved eller lidt koldere end normalt. Denne ændring korrelerer med puls, som kan forøge eller formindske afhængigt af hvad der bliver sagt til den person i trance.