Velvetcrumble.com

Hvordan at slippe af søm svamp

Hvordan at slippe af søm svamp


Nail svamp kan forekomme, når neglene hele tiden udsat for fugtige og varme omgivelser. Infektionen kan fremstå som en gul eller hvid område under neglen. Når neglesvamp spreder, kan den bevæge sig dybere ind i neglen, forårsager misfarvning og fortykkelse af neglen. Det kan også blive smertefuldt, og kanten af ​​neglen kan smuldre, hvilket medfører en pjaltet kant. The Mayo Clinic citerer følgende som måder at slippe af med neglesvamp.

Instruktioner

1 Kontakt din læge om ordination en mundtlig svampedræbende medicin, såsom yerbinafine, fluconazol eller itraconazol. Der kan være bivirkninger, og de kan ikke anbefales til dem med kongestiv hjerteinsufficiens eller leversygdom.

2 Kontakt din læge om ordination et svampedræbende lak for milde infektioner. Dette er malet på området dagligt.

3 Kontakt din læge om at bruge over-the-counter aktuelle svampedræbende medicin. Dette kan ikke helbrede infektionen, men din læge kan beslutte at bruge det i forbindelse med orale recepter.

4 Overvej at bruge et hjem middel af eddike. Soak fødderne i ca. 15 minutter i en opløsning, der er to dele varmt vand til en del hvid eddike. Ifølge Mayo Clinic, er der ingen beviser det vil kurere infektionen, men der er en indikation, kan det hæmme væksten af ​​visse bakterier (se Resources nedenfor).