Velvetcrumble.com

Årsagen til en optisk migræne

Årsagen til en optisk migræne


Optiske migræne er migræne, der ofte har en aura før ekstrem smerte begynder i det ene øje og spredes til den ene side af ansigtet. Lægevidenskaben har endnu ikke kender årsagen til enhver form for migræne, herunder en optisk migræne (også kaldet en okulær migræne eller øje migræne). Dog kan visse begivenheder modregne den mystiske processen med at få en migræne. For at styre optisk migræne smerte, en patient har behov for at undgå udløser samt tage smertestillende.

Identifikation

Den bedste måde at lære at identificere udløser af optiske migræne er at holde en hovedpine dagbog. Det skal bemærkes, hvad der foregik lige før den optiske migræne begyndte, og hvad medicin blev taget (se Resources).

typer

Der er omtrent lige så mange typer af migræne udløser, da der er migrænepatienter. Nogle udløser omfatter øjnene fra at læse i dårligt lys, Lysblink lys, skærende lys eller mangel på søvn.

Forebyggelse / Solution

Iført solbriller, læsning med tilstrækkelig lys, så du ikke behøver at skele, og justere værelse lys så blænding pletter ikke falder på tv eller computer-skærme kan lette øjnene.

Overvejelser

The Mayo Clinic påpeger, at medicin for prævention eller hormonbehandling for at reducere menopause symptomer, samt hvad iscenesætte menstruationscyklus er i for måneden, kan også udløse migræne (se Resources).

Misforståelser

Selv om det er typisk for nogen om at få en optisk migræne først have en aura (se pletter, blinker, slører eller andre milde synsproblemer), behøver auraer ikke altid gå forud for hvert angreb.