Velvetcrumble.com

Effektiviteten af ​​vægttab piller

Processen med at tabe vægt er en lang og vanskelig for mange mennesker. Sunde spisevaner og motion er afgørende for succes, men der er andre muligheder derude, der kan hjælpe dig på dit vægttab rejse. Mulighederne omfatter fedmekirurgi og vægttab piller. Da de fleste mennesker ikke kvalificere sig til fedmekirurgi, har vægttab piller blevet et populært valg for dem, der forsøger at kaste dem ekstra pounds.

typer

Der er to hovedtyper af vægttab piller, ifølge Mayo Clinic. Den første er receptpligtig niveau piller, som er FDA-godkendt, og som kræver en læges konsultation at opnå. Den anden er over-the-counter piller, som ikke er blevet godkendt af FDA, og derfor kan være upålidelige. Til dato den eneste over-the-counter vægttab pille, der har fået FDA godkendelse er Alli, der er en reduceret styrke version af en recept-grade pille kaldet orlistat.

Betydning

Vægttab piller er en betydelig mulighed derude for folk at overveje, siger MedicineNet. Før du starter et vægttab program, er det almindeligt anbefales at se en læge for at sikre, at du er ved godt helbred. Rådfør dig med din læge for at afgøre, om en recept-styrken vægttab pille ville være en farbar vej for dig. Hvis det er tilfældet, vil du få en recept på et produkt, der vil hjælpe dig på din rejse til langsigtet vægttab.

Fungere

Mayo Clinic, at de fleste FDA-godkendte vægttab piller hjælpe med at blokere kroppen i at optage fedt fra de fødevarer, du spiser, så du kan tabe en smule ekstra vægt hver uge. Over-the-counter narkotika gøre forskellige ting og indeholder mange forskellige ingredienser, som producenterne hævder hjælp til vægttab. Forskellige mennesker, der har prøvet den over skranken piller har haft blandede resultater, med nogle var tilfreds, og andre bliver skuffede. Da FDA ikke kan bekræfte de påstande, om pillerne, det gør det yderst vanskeligt at vurdere effektiviteten af ​​disse vægttab produkter.

Advarsel

Hvis du får ordineret et vægttab pille, er det vigtigt at følge anvisningerne, der er forbundet med det, når du tager det. Vær opmærksom på eventuelle bivirkninger, og altid konsultere din læge om eventuelle spørgsmål, du måtte have. I august 2009, den "US News & World Report" sagde, at Alli og recept-styrken vægttab stof Xenical ville blive undersøgt på grund af rapporter om leverproblemer af FDA. Hvis du beslutter at tage en over-the-counter pille, så gør det på egen risiko. Bivirkningerne kan variere fra person til person, og der er ingen garanti for, at det vil hjælpe med dit vægttab.

Fordele

Succesen med dit vægttab kan meget vel blive påvirket af din vægt-tab pille brug. Du vil se og føle bedre, og har øget energi, selvtillid og sandsynligvis se en forbedret socialt liv. Overvægt er ikke sundt at have og kan føre til en forøgelse af andre sundhedsmæssige problemer såsom diabetes, forhøjet blodtryk og hjerteproblemer. FDA-godkendte vægttab piller kan være effektive i at hjælpe vægttab proces, så det er værd at overveje som en mulighed.