Velvetcrumble.com

Om Naturlig angst medicin

Angst er en almindelig sygdom, der rammer omkring 40 millioner amerikanske voksne, ifølge angst Association of America. Symptomerne kan variere fra mild til invaliderende, og har tendens til at stige i perioder med stress. Mens der er mange receptpligtig medicin til rådighed til at hjælpe med at behandle og håndtere angst, de fleste af disse medikamenter er ikke veltolereret. Naturlige angst medicin give et alternativ til angst syge der ikke kan eller vil ikke tage ordineret medicin på grund af bivirkninger eller andre problemer.

Mens nogle naturlægemidler og mineraltilskud er videnskabeligt bevist at være gavnligt, når det tages for angst, andre har lidt beviser for deres påstande. På grund af dette, og på grund af risikoen for bivirkninger og interaktioner, bør kun tages alle naturlige angst medicin under overvågning af en læge.

Identifikation

Identificering som naturlige angst medicin til at købe og tage kan være forvirrende. Fordi kosttilskud ikke er reguleret af Food and Drug Administration, varierer mærkning af naturlige produkter afhængig af supplement type og producent. Desuden kan nogle naturlige angst kosttilskud indeholder forskellige former af den aktive bestanddel, hvilket gør derefter mere eller mindre effektive end andre produkter. Det er afgørende at forske alle naturlige angst medicin grundigt, før de køber, og at konsultere en læge eller apoteket, hvis nogen bekymringer eller spørgsmål opstår.

typer

Talrige typer af naturlige angst medicin er i øjeblikket på markedet, men ikke alle disse produkter har vist sig effektiv. Visse urter, såsom baldrian ekstrakt, kava og passionsblomst har vist sig at reducere symptomerne på angst i videnskabelige undersøgelser. L-theanine, en aminosyre stammer fra grøn te, har også vist en markant anti-angst virkning, når det tages i doser over 100 mg. Gamma-aminosmørsyre eller GABA, er en anden aminosyre, som er blevet forbundet med angst og kosttilskud indeholdende GABA har vist sig at reducere angst hos nogle mennesker. Andre naturlige angst medicin omfatter produkter, der indeholder calcium, magnesium, B-kompleks og kamille.

Fungere

Naturlige angst medicin menes at fungere på samme måde til receptpligtig medicin. Nogle ændre niveauerne af visse neurotransmittere i hjernen, mens andre bremse centralnervesystemet og tilvejebringe en systemisk beroligende virkning. Naturlige angst medicin arbejde for at reducere de almindelige symptomer på angst, såsom søvnløshed, bekymring, og koncentrationsbesvær. Selvom naturlige angst medicin måske ikke er så potent som receptpligtig medicin, de typisk forårsager færre bivirkninger og er ikke vanedannende ligesom nogle receptpligtig medicin. Naturlige angst medicin bør anvendes sammen med terapi eller livsstilsændringer at være effektivt på lang sigt. De bør aldrig kombineres med andre medikamenter, enten over-the-counter eller receptpligtig, på grund af risikoen for alvorlige neurologiske komplikationer.

Fordele

Naturlige angst medicin tilbyder en lang række fordele i forhold til traditionelle, receptpligtig medicin. Antidepressiva, som er almindeligt ordineret til behandling igangværende angstlidelser såsom panikangst og generaliseret angst, kan forårsage signifikante bivirkninger hos nogle mennesker. Benzodiazepiner, såsom Valium og Xanax, kan resultere i fysisk afhængighed og kræver ofte stigende doser over tid for at opnå de ønskede virkninger. Naturlige angst medicin, selv om de ikke helt fri for bivirkninger, generelt ikke er vanedannende og resulterer ikke i forøget tolerance. De mindske symptomer på angst blidt, forbedre livskvaliteten og lade syge til at arbejde og tage sig af deres daglige ansvar.

Overvejelser

Urter og andre naturlige angst medicin kan have potentielt alvorlige bivirkninger. Ifølge Food and Drug Administration, kan produkter, der indeholder kava medføre leverskader, når de tages langvarig eller i høje doser. Fordi naturlægemidler og naturlige kosttilskud ikke er reguleret af FDA, bør de ikke tages af alle med en allerede eksisterende medicinsk tilstand og bør aldrig gives til børn. Naturlige angst medicin kan interagere med visse receptpligtig medicin, undertiden med alvorlige konsekvenser, og det er derfor afgørende, at både den behandlende læge og farmaceut er opmærksomme på hver medicin bliver taget, fysisk eller på anden måde.