Velvetcrumble.com

Sådan forhindrer Aura Migræne

Migræne er alvorlige hovedpine forårsaget af ændringer i en persons nervesystem. Mayo Foundation for Medicinsk Uddannelse og Forskning (MFMER), at en migræne har fire faser: prodromstadiet, den aura, angrebet og post-Drome, selv om syge måske ikke gå gennem alle faser. Ifølge MFMER, omkring 20 procent af migræne ramte oplever auraer, som er sensorisk, verbal, motoriske eller synsforstyrrelser. Heldigvis er der nogle måder at forebygge aura migræne for nogle patienter.

Instruktioner

1 Undgå at tage p-piller i længere tid. De strukturerede hormonelle svingninger en kvinde går igennem, mens på p-piller til tider modregne migræne med auraer.

2 Hold en dagbog af dine spise og aktiviteter til at afgøre, om en bestemt fødevare eller aktivitet sætter ud en migræne. Hvis du finder et link, stoppe med at spise maden eller laver aktiviteten.

3 Rådfør dig med din praktiserende læge for at træffe beslutning om et spil plan for behandling af dine aura migræne. Mange læger anbefaler over-the-counter-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) såsom naproxin eller ibuprofin som aura migræne blokkere.

4 Tal med din læge om at tage receptpligtig medicin, hvis du stadig kæmpe aura migræne. Lægemidler såsom Tonabersat afværge aura del af en migræne, ifølge en undersøgelse fra Dansk Hovedpinecenter.

5 Lyt til tidskoder fra din krop. Migræne syge, der går gennem prodromstadiet før aura fase vil bemærke, at deres fysiske vaner ændrer en dag eller to før aura hits. Forvarslingsfasen kan omfatte døsighed, hyperaktivitet, forstoppelse, diarré, mad cravings, irritabilitet eller forstoppelse.

6 Tag medicin ved det første tegn på en migræne, især hvis det er stadig i forvarslingsfasen. Dette kunne forhindre den aura migræne opstår.

7 Undgå aura migræne på en naturlig måde ved at undgå stress. Tag op yoga, meditere, og motion regelmæssigt.