Velvetcrumble.com

Kosten restriktioner for gigt

Kosten restriktioner for gigt


Gigt er en meget smertefuld form for gigt, der opstår, når urinsyre krystaller ophobes i leddene. The University of Maryland Medical Center siger, at overskydende urinsyre kan opstå, når der er for mange puriner i blodet. Puriner er stoffer, der biprodukter ved fordøjelsen af ​​protein, hvilket er grunden til gigt angreb er oftest relateret til fødevarer.

Begræns Animal Protein

Animalsk protein kød anses høj purin fødevarer. Verdens sundeste Foods hjemmeside, produceret af George Mateljan Foundation, siger, at puriner findes i hver celle i hele kroppen, og når cellerne dør, er puriner fra cellerne opdelt i urinsyre. Mens urinsyre er nødvendig for at beskytte blodkar, kan et overskud danne krystaller, som kan indgive i nyrer, sener og led. Når urinsyre ophobes i leddene, kan det forårsage gigt. Hvis du lider med gigt eller gigt symptomer, begrænse dit indtag af animalske proteiner. High-purin poster omfatter indmad, rødt kød, fede fisk, kalvekød, kalkun, fårekød, bacon, gås og fasan. Andre kød proteiner har også puriner, dog i mindre grad. Hvis du har alvorlige problemer med gigt, bør du spørge læge, om du bør undgå al animalsk protein.

Limit Sukker

Sukkerarter, især fruktose, har været forbundet med risiko for at udvikle gigt, nyresten og øget triglyceridniveauer. Ifølge i juni 2009 spørgsmålet om "Journal of Nutrition", mens høje niveauer af fruktose kan føre til gigt, de små mængder af fruktose findes i frisk frugt som æbler og bær er ikke af bekymring. Hvad er bekymrende, ifølge Mayo Clinic, er produkter, der indeholder høj fruktose majssirup, såsom sødet drikkevarer, forarbejdede kager og slik.

Begræns alkohol

Mayo Clinic rapporter om, at alkohol kan forstyrre den korrekte fjernelse af urinsyre fra kroppen. Øl især kan udløse gigt angreb. Ifølge spørgsmålet august 2009 "Biomedical Chromatography," alle former for øl, selv øl med lavt alkoholindhold, indeholder en betydelig mængde af puriner. Forskere fra Institut for Analytisk Kemi ved Teikyo University i Kanagawa, Japan, ledet af K. Kaneko, testede niveauer af puriner i alle typer af alkohol. Mens øl indeholdt mest, konkluderede forskerne, at folk bør undgå overskydende alkohol.

Begræns Koffein

Folk over hele verden indtager koffein i energidrikke, kulsyreholdige drikkevarer, kaffe og te og endda chokolade. Koffein tilhører purin familien, så det forskerne siger, at det kan øge din risiko for en gigt angreb. Watch out for chokolade, sodavand, koffeinholdige drikkevarer og te. Men mens koffein kan hæve purin niveauer, er der gode nyheder for kaffeelskere. Forskere ved Arthritis Research Centre i Canada i Vancouver fandt, at kaffe forbrug faktisk sænkede risikoen for gigt ved at nedsætte urinsyre niveauer. Deres undersøgelse, offentliggjort i maj 25, 2007, spørgsmålet om "gigt og reumatisme," rapporterer, at mens kaffe sænket urinsyre niveauer, ikke te gjorde. Det indebærer at der er andre fytokemikalier i kaffe, der hjælper arbejdet med at nedsætte risikoen for gigt.