Velvetcrumble.com

Sådan Administrer højt blodtryk uden medicin

En blodtryk læsning større end 140 anses for høj, og bliver diagnosticeret med højt blodtryk eller hypertension øger din risiko for hjertesygdomme og stoke. Heldigvis er der måder at håndtere og vende højt blodtryk. Anti-hypertension medicin giver hurtige resultater. Men der er måder at sænke dit blodtryk uden medicin.

Instruktioner

1 Afslut ryge cigaretter.
Hvis du forsøger at styre højt blodtryk, genkende rygning indvirkning har på dit helbred og har til formål at stoppe med at ryge. Rygning bremsende blodkar og øger blodtrykket.

2 Tag kalciumtilskud.
Ifølge "Læger Bog af hjem retsmidler," kalktilskud kan sænke blodtrykket og hjælpe dig med at opretholde en sund læsning. Kontakt en læge for en anbefalede dosis.

3 Begræns saltforbruget.
Virkningerne af salt varierer fra person til person, og forbruge en stor mængde af det kan hæve blodtrykket. For at reducere blodtrykket, sænke dit indtag af natrium og forbruge ikke mere end 2400 milligram om dagen.

4 Udøvelse.
Motion slipper af ekstra pounds, forbedrer din samlede sundhed og sænker blodtrykket. Træning for at øge hjertefrekvensen og regulere blodtrykket omfatter aerobic, gåture og cykling. For de bedste resultater, motion i 30 minutter ad gangen, tre gange om ugen.

5. Øg kalium.
Spis kalium-rige fødevarer kan lide bananer, rosiner, bønner og appelsinjuice at sænke dit blodtryk uden medicin. Forbruge mellem 2.000 og 4.000 mg kalium om dagen.

6 Overvåg alkoholindtagelse. Højst bruge to alkoholholdige drikkevarer om dagen for at opretholde en sikker blodtryk niveau.