Velvetcrumble.com

Hvad er nogle helbredelsesmetoder for Acid Refluks?

Acid reflux eller gastroesophogeal tilbagesvaling (GED), er en almindelig forekomst, hvor musklen, der åbner og lukker ved bunden af ​​spiserøret for at lade fødevarer i og holde mavesyren eller syrer ud virker ikke som det skal. Nogle af mavesyren fra maven gå tilbage op i spiserøret, hvilket skaber halsbrand og en bitter smag i bagsiden af ​​munden.

Egenskaber

Når syre refluks sker to gange eller mere om ugen for mere end seks måneder, betingelsen ændringer gastroøsofageal reflukssygdom, eller GERD. GERD kan forekomme i alle aldre, men det involverede muskler, kaldet LES, er almindeligt slidt ned hos raske personer over 50 år gammel, hvilket gør GER eller Gerd mere almindeligt som folk bliver ældre. Det vigtigste symptom på syre refluks er halsbrand, men nogle mennesker med sure opstød aldrig opleve halsbrand. Deres symptomer omfatter en tør hoste, astma lignende symptomer eller problemer med at synke.

livsstilsændringer

Den første fremgangsmåde til at kurere sure opstød, ifølge National Digestive Diseases Clearinghouse, er at gøre livsstilsændringer. Hvis du ryger, holde op med at ryge. Undgå fødevarer og drikkevarer, der forværre symptomer - kulsyreholdige sodavand, koffein, tomatsaft, chokolade, citrusfrugter, hvidløg, løg og mynte og fedtholdige og stegte fødevarer. Tabe hvis du er overvægtig. Spis små, hyppige måltider, og undgå at ligge ned i tre timer efter at have spist. Du kan også prøve at holde hovedet højt, mens sove og iført løstsiddende tøj.

Medicin

For mild syre refluks, er over-the-counter medicin baseret på mineraler magnesium, aluminium og calcium anvendes. Der er få bivirkninger, men magnesium kan forårsage diarré og aluminium og calcium kan både forårsage forstoppelse. På grund af dette, er mineralerne ofte kombineret i formler til at afveje virkningerne. Disse medikamenter er almindelige og er kendt som antacida, fordi de fungerer ved at neutralisere syren i maven. Andre former for medicin omfatter skumdannende midler, der dækker dine maveindhold at forhindre sure opstød, H2-blokkere, der arbejder i omkring 50 procent af de mennesker, der bruger dem og protonpumpehæmmere, som fungerer bedre end H2-blokkere, og også helbrede spiserøret i næsten alle der har Gerd. Prokinetika styrke LES og hjælpe maven tom hurtigere, men har mange bivirkninger. Normalt lægemidlerne anvendes i kombination for den bedste virkning.

Kirurgi

Kirurgi kan kaldes for hvis symptomerne ikke forbedres fra medicin og livsstilsændringer. Kirurgi kan også være en mulighed for at stoppe en levetid brug af medicin. Den mest almindelige operation kaldes fundoplication, hvor den øvre del af maven er viklet rundt om LES, styrke sphincter. Det er en sikker procedure, og patienterne kan normalt vende tilbage til arbejdet i to til tre uger. Endoskopiske teknikker enten gøre læg i LES eller brænde LES at producere ardannelse. De langsigtede effekter af endoskopiske teknikker er ukendt.

Overvejelser

En helt præcis diagnostisk værktøj til GERD findes ikke. Der er ingen dokumentation for, at udsættelse for syre i den nederste spiserøret forårsager skade på slimhinder. Du kan have sure opstød uden at have halsbrand, selvom halsbrand er det mest almindelige symptom. Brug antacida i mere end to uger er en tegn på, at din tilstand er mere alvorlig og kræver forskellig behandling.