Velvetcrumble.com

Naturlig Angst og Depression Behandlinger

Angst og depression påvirker millioner af amerikanske familier hver dag. Der er mange ting, du kan gøre for at reducere symptomerne udover terapi og medicin. Selv om de er forskellige humørsvingninger, tilføjer naturlige angst og depression behandlinger til aktuelle terapi kan hjælpe du føler dig bedre og mere kontrol over din tilstand.

Set og Nå mål

Opnåelse mål er en kraftfuld måde at øge selvværd og forbedre stemningen. Når mål er nået, er der en følelse af realisering, der skaber en positiv holdning. Sæt små, let opnåede mål i begyndelsen. Sæt højere mål at øge følelsen af ​​realisering som en positiv holdning stiger fra at nå tidligere mål.

socialisere

Socialisering kan tage dit sind off problemer, der kan være årsag dig til at føle angst eller deprimeret. Tilbring tid med familie og venner gør sjove ting at holde dig besat. Selv om det kan være svært at begynde at få ud af mere, især hvis du er blevet isoleret på grund af angst eller depression, omfatter et par timer af socialisering i din ugentlige rutine.

Sove

En effektiv og sund rutine omfatter tilstrækkelig tid til søvn. Opret en rutine, der giver mulighed for mindst otte specifikke og konsekvente timer til søvn hver dag. Hvis du har haft svært ved at falde i søvn, læse en bog, indtil du falder i søvn, skal du ikke tage lur i løbet af dagen, tage et varmt brusebad eller bruge afspændingsteknikker. Hvis naturlige metoder mislykkes, der er ikke-vanedannende medicin, der vil hjælpe dig med at slappe af, så du kan få resten du har brug for.

Dyrke motion

Regelmæssig motion er stærkt anbefalet af mental sundhed fagfolk til at hjælpe med at reducere symptomer på angst og depression. Planlæg mindst en halv time, tre gange eller mere om ugen, for at tage en tur, tage en løbetur eller en svømmetur.

Kost

En sund, velafbalanceret kost lavt på sukker og stimulanser er bevist at reducere symptomerne på angst og depression. Sukker og stimulanser skaber kunstig energi. Når stimulanser forlade kroppen, kroppen reagerer med et fald i energi. Desuden kan en sund kost kan hjælpe dig til at tabe sig, forbedre en positiv selvopfattelse.

Sind-krop teknikker

Disse omfatter meditation, yoga, afspænding, hypnoterapi og guidede billedsprog. Hver af dem er videnskabeligt bevist at være effektiv til at hjælpe med at kontrollere symptomerne på angst og depression.These teknikker er også effektive til at kontrollere eller reducere symptomerne på mange fysiologiske betingelser samt.

Hold en Journal

Et tidsskrift kan hjælpe dig lokalisere udløser for din angst og depression. Når du genkende udløser, kan det være lettere at være forberedt på de symptomer, så du kan stoppe dem, før de starter. Kort, en eller to punktum noter, fire eller fem gange om dagen, vil hjælpe dig til at lægge mærke til et mønster af triggers, så du kan tage mere kontrol over reaktioner udløser for din depression eller angst.