Velvetcrumble.com

L-Theanine bivirkninger

L-theanine er en aminosyre, der findes naturligt i grøn te. Du kan også finde det i form af kosttilskud. Ifølge amazing-green-tea.com, FDA erklærede L-theanine i 2007 som et generelt sikkert produkt.

Fungere

Ifølge emedtv.com, er L-theanine anvendes til behandling af Alzheimers sygdom, hypertension og angst.

effekter

Emedtv.com, at der ikke er nogen rapporterede bivirkninger af L-theanine. Men dette betyder ikke nødvendigvis, at L-theanine ikke vil give bivirkninger. Hvis du begynder at føle anderledes på nogen måde, ringe til din læge.

Overvejelser

Undersøgelser udført på L-theanine forbrug i rotter har vist en stigning i nyre tumorer, ifølge emedtv.com. Imidlertid antages det, at L-theanine ikke kan være årsagen.

Forebyggelse / Solution

Ifølge emedtv.com, bør du ikke tage L-theanine, hvis du har nyre- eller leversygdom, svær allergi, eller en kronisk helbredstilstand. Også effekten af ​​L-theanine på gravide eller ammende kvinder er ukendte, så det er bedst at undgå det hele sammen.

Advarsel

Ifølge amazing-green-tea.com kan tage for meget L-theanine føre til en følelse af over-afslapning, hvilket kan påvirke manuelt arbejde. Hjemmesiden foreslår, at du tager ikke mere end 400 milligram om dagen.