Velvetcrumble.com

Naturligt Alternativ til sovepiller

Der findes flere naturlige alternativer til dem, der ønsker at undgå sovepiller og deres bivirkninger. Hvis du har problemer med at sove, prøve at bruge aromaterapi, indtagelse af visse fødevarer og drikkevarer om aftenen, og ændre dine sovevaner. Motion og åndedrætsøvelser kan også være nyttigt, men ikke udføre nogen form for hjerte-kar-øvelse inden for 3 timer går i seng.

Aromaterapi

Bestemte urter og planter, såsom lavendel, vanilje, kamille, bergamot, sandeltræ og mandarin olie, har vist sig at have en afslappende virkning. Æteriske olier kan anvendes i et varmt bad eller opvarmet i en diffusor.

Mad og drikke

Drik en kop kamille te eller et glas varm mælk inden sengetid. Mælk indeholder aminosyren tryptophan, den samme kemiske findes i kalkun, der forårsager søvnighed. Andre fødevarer, der bidrager til afslapning er bananer, mandler og havregryn. Mandler indeholder også tryptophan; bananer og havregryn indeholder hormonet melatonin, som hjælper med at regulere naturlige sovende rytmer.

naturlægemidler

Naturlig søvn hjælpemidler såsom melatonin og baldrian generelt færre bivirkninger end sovepiller, selv om de kan forårsage dagtimerne træthed og bør ikke anvendes hver nat.

restorative Yoga

Restorative yoga refererer til yogastillinger, der skaber en dyb følelse af afslapning. Prøv at udføre yogastillinger som "ben op ad væggen udgøre" før sengetid: ligge på gulvet med benene lige op mod muren, og ophold i denne stilling i 5 til 15 minutter.

Problemet modifikation

Undgå stimulanser, såsom koffein eller nikotin, om aftenen. Lys fra et tv eller en computerskærm kan også have en stimulerende effekt, så engagere sig i mere afslappende aktiviteter før seng, såsom læsning. Fjern TV fra dit soveværelse og holde en regelmæssig søvn tidsplan, selv i weekenden.