Velvetcrumble.com

Sådan forhindrer en galdesten angreb

Sådan forhindrer en galdesten angreb


Svær, stabil, lige sidet øvre mavesmerter kan signalere en galdesten angreb. Årligt, kan op til 25 millioner voksne i USA ubevidst havnen små galdesten. Disse kan komme ind i galdegang, obtruct det og hurtigt udvikle sig til en ulidelig angreb i over 1/3 af de ramte. De små syndere af denne smerte (varierer i størrelse fra et sandkorn til en golfbold) er dannet af hærdet kolesterol ofte blandet med bilirubin og calcium. Dem med kendte, men tavse galdesten eller dem med en familie historie kan tage forebyggende foranstaltninger for at undgå en galdesten angreb.

Instruktioner

1 Undgå fedme. Formindsk vægten støt og undgå hurtigt vægttab. Kolesterol og galde salt beløb øges med vægtøgning, mens på samme tid vægtforøgelse kan nedsætte galdeblæren tømning; dette skaber et optimalt miljø for en galdesten angreb. Langsom og støt vinder løbet, fokusere på at opnå et vægttab på 1 - 2 pounds per uge.

2 Se din kost nøje. Undgå raffineret sukker og øge forbruget af højt fiber fødevarer sammen med frisk frugt og grøntsager. Indtage alkohol, hvis overhovedet, i moderate mængder. Ifølge Nurses Health Study, de forbrugende fødevarer med en øget mængde af umættede fedtstoffer (såsom nødder og fisk) på regelmæssig basis (nødder, 1 ounce, flere portioner / uge) har oplevet en lavere forekomst af galdeblære angreb.

3 Øvelse konsekvent. Udøver i 30 minutter om dagen, har 7 dage om ugen blevet vist, ifølge Johns Hopkins, at reducere forekomsten af ​​galdeblære symptomer (ud over at holde fedme i skak).

4 Gennemgå dine nuværende medicin med din læge. Vær især opmærksom på hormon udskiftning behandlingsformer og kolesterolsænkende medicin som patienter, der tager specialer kan have en øget risiko for galdesten. Du må ikke reducere eller afbryde medicinering brug før diskussion med din læge.

5. Overvej at supplere din sund kost med vitamin C, E og calcium. Ifølge Mayo Clinic er der tegn på, at de, der ikke få nok af disse vitaminer er en øget risiko for galdestensanfald. Brugen af ​​disse vitaminer at forhindre angreb er i øjeblikket under undersøgelse, men det er blevet teoretiseret, at deres anvendelse kan hjælpe i afværge smertefulde galdestensanfald.

6 Diskuter tage Ursodiol med din læge. Ursodiol er en naturligt forekommende galdesyre, der hjælper med at opløse kolesterol. Det bruges af mange vides at have en høj risiko for angreb.

TIPS

  • Må ikke starte eller stoppe noget medicin uden at konsultere med din læge.
  • Informer din læge om enhver vitamin eller supplement brug.