Velvetcrumble.com

Sådan Spot Tegn på proteinmangel

Protein er den vigtigste faktor i den fysiske vækst samt regulering og vedligeholdelse af hår, muskler, sener, hud og øjne. Protein-mangel er et fælles anliggende, især blandt vegetarer, Dieters og bodybuildere. Hvis du føler at din kost mangler protein, er det vigtigt at kende de advarselstegn på mangel.

Instruktioner

1 Hold øje med dit hår og negle. Tegn på proteinmangel ofte tage lang tid at blive synlige som kroppen bruger protein opbevaret i vævene, hvis kosten er utilstrækkelig. Opdeling og / eller faldende hår og skøre negle er blandt de første symptomer.

2 Vær opmærksom på din energi niveauer, som ekstrem træthed, sove for meget og en generel følelse af tung og træt, er alle tegn på, at du kan få brug for at øge dit niveau af protein.

3 Spørg dig selv, hvis du tager flere foranstaltninger for nylig at bekæmpe anfald af forstoppelse. Mens der er en række årsager til, at du kan føle forstoppelse, uregelmæssighed er en af ​​de tegn på protein mangel.

4 Se dine muskler vækst, eller mangel på samme. Hvis kroppen ikke har en tilstrækkelig forsyning af protein, kan det ikke ordentligt opbygge og vedligeholde muskelvæv. Derudover er protein lagres i muskler og vil blive anvendt af kroppen i tilfælde af mangel. Hvis dine muskler fremstår mere slasket end normalt, kan det være nødvendigt at få mere protein i din kost.

5 Tjek din puls regelmæssigt, søge lægehjælp, hvis det falder under 60 slag i minuttet. Mens lavt blodtryk er en af ​​de senere tegn på protein mangel, er det en vigtig en, der kan påvirke helbredet på flere måder.

6 Pas på ikke at tillade en proteinmangel at blive svær, da virkningerne bliver endnu mere drastisk. I ekstreme tilfælde af protein mangel, kan væksten standses, især hos børn og kan forårsage drastiske væskeretention, psykiske lidelser og hududslæt.