Velvetcrumble.com

Tips om hele kroppen Cleansing & detoxing

For dem, der ikke ønsker at gå til deres læge for at modtage en hel-krop udrensning eller detoxing program, er der flere hjem retsmidler, der er blevet kendt for at arbejde effektivt. Sagen er, uden lægeligt tilsyn af en læge, skal du sørge for at følge anvisningerne nøjagtigt som anført. Hvis du følger reglerne korrekt, vil dit hjem udrensning program kører problemfrit.

Må ikke bekymre dig om det dårligt ved første

Forvent at føle sig dårligt, før du føler dig godt. Når du går igennem en udrensning program, er der vil være bivirkninger. Befri din krop for alle sine toksiner kan få dig til at føle sig svag eller træt på nogle punkter, og hovedpine og feber er også mulige. Men bare fordi du føler dig dårligt betyder ikke, du skal stoppe. Du bør ikke købe nogen form for medicin til at forsøge at stoppe disse symptomer, de hjælper befri din krop af bebyggede toksiner.

Hjem krop udrensning er ikke en engangs-fix

Selv efter du tilbringe to uger efter anvisningerne i din detox procedure til T, er du ikke kommer til at ske. Din krop kan få beskidte inden yderligere to uger, hvis du forsømmer det. Spis frugt, grøntsager og skabe en sund kost, der passer til dine behov. Kombiner en sund kost med et omfattende fitness plan, og din detox plan måske lige har været begyndelsen på et helt nyt dig.

Drik den korrekte mængde vand

Hvert organ bør drikke omkring seks til otte glas vand dagligt, og hvis du er på en detox eller udrensning program, er det endnu mere anbefales. Du ønsker at drikke det reneste vand du kan finde. Kildevand er bedre end offentlige drikke kilder på grund af chlorerede, fluoriderede og kemiske behandlinger.

Badning hyppigt

En stor procentdel af toksiner frigives gennem huden, mens du er på en udrensning program. Prøv at tage to eller flere bade / brusere om dagen. Dette hjælper ren off alle disse toksiner og hjælper fremskynde renselsesproces. Børst din hud med en børste, før du bader at øge omsætning og bringe mere blod og toksiner til hudens overflade.

Øvelse let

Du kan være nødt til at sætte vægtene på hold under rensningsprocessen. Anstrengende motion vil sætte masser af pres på dine muskler, til sidst trækker i mere blod med højere niveau af toksiner. Dette er naturligvis til skade for en udrensning program, der har til formål at befri din krop af toksiner. Prøv at tale en tur ud i den friske luft eller gøre nogle yoga i stedet.

Må ikke over gøre det

Den vigtigste regel at huske om kroppen udrensning er, at man aldrig skal over gøre det. Hvis du laver en master rense, ligesom limonade kost, bør du ikke gøre det for mere end 10 dage. Forsøger at over-rense din krop vil resultere i negative effekter og vil gøre det modsatte af, hvad du ønsker.

Kost under afvænning

Når du gennemgår en hele kroppen udrensning eller afgiftning behandling, du forsøger at befri din krop af nasty toksiner og slim oprustning, bør du ikke forsøger at tabe sig. Det er uundgåeligt, at du vil tabe under dit detox program, men det ville være yderst skadeligt at fortsætte dette program bare for at kaste nogle pounds. Hvis du ønsker at tabe sig, en detox hurtigt er ikke for dig. Lave noget research og komme på en langsigtet kost, der i sidste ende vil ændre dine spisevaner over en lang periode. En detox program bør ikke vare mere end tre uger, og efter at du bliver nødt til at skabe en sund kost for at bevare din nyligt rengjort krop. Sørg for at du følger reglerne for dit program til en T. Forsøg ikke at skære kalorieindtag i håb at tabe nogle ekstra vægt; det er ikke sundt.