Velvetcrumble.com

Vurderinger værktøjer, der anvendes i daginstitutioner

Vurderinger værktøjer, der anvendes i daginstitutioner


For forældre, kan efterlade et barn i en daginstitution være angst-producerende. Den bekymring om, hvorvidt deres barn er i gode hænder og opbevares sikkert i løbet af dagen er en naturlig reaktion. Dog kan nogle forældre føler sig mere tryg ved at vide, at bestemte tidlig børneinstitutioner er akkrediteret af den nationale sammenslutning for uddannelse af små børn, der har særlige krav til vurderingen daginstitutioner og deres personale.

Generelle vurderinger

Generelle vurderinger tjener til at vurdere dagplejen som helhed, lige fra områder som sikkerhed til hensigtsmæssigheden af ​​uddannelse personale. Programmet for Infant / Toddler Pårørende udviklet en vurdering værktøj, der måler kvaliteten af ​​pleje små børn modtager. Værktøjet Vurderingen er kendt som Program Assessment Rating Scale, eller PARS. Fem faktorer tages i betragtning, når vurderingen gennemføres på en daginstitution, herunder kvaliteten af ​​pårørende interaktion med spædbørn, familie partnerskaber, kulturel lydhørhed, og inklusion af børn med handicap, niveauet for forholdet-baserede pleje, rutiner og det fysiske miljø. Hver komponent har sit eget sæt af identifikatorer at observatørerne reagerer på under live-vurdering. For eksempel kan det fysiske miljø komponent har flere spørgsmål om sikkerhed og om der er alderssvarende legetøj til børn at lege med. Dag plejepersonale får feedback og information om uddannelse til forbedring efter scoren er frigivet.

Wellness vurderinger

Wellness vurderinger bruges til at måle, hvor god en daginstitution er at give en sund atmosfære for små børn. Disse værktøjer se på de typer af fødevarer, der serveres, hvor meget fysisk aktivitet børn får på en dag, og uanset om de bliver uddannet på sundhed og wellness. Yale University Rudd Center for Food Policy og fedme udtænkt en vurdering guide, der har til formål at indsamle oplysninger om kvaliteten af ​​ernæring, velvære og fysiske aktiviteter politikker skrevet ind tidlige barndom udvikling center håndbøger. Dette værktøj er strengt passende for børn i alderen 3 til 5, og er ikke beregnet til spædbørn eller ældre børn. Vurderingen Værktøjet indsamler data om, hvorvidt daginstitution deltager i bevidsthed sundhed og uddannelse, ikke kun for børnene, men også for deres forældre. Det tjener også til at sørge for, at snacks og drikkevarer tilbydes på dagplejen mødes sundhedsstandarder.

miljøvurderinger

Miljøvurderinger ser specifikt på miljøet af dagplejen, og vurdere det for sikkerhed og andre miljømæssige faktorer. Et eksempel er den Infant / Toddler Miljø Rating Scales. Denne vurdering værktøj undersøger dagplejen rum og møbler, personlig pleje rutiner og hvad sikkerhedspraksis er på plads, blandt andre identifikatorer. Denne miljøklassificering skala bruges til at foretage forbedringer til daginstitutioner, så de tilbyder små børn sikre og hensigtsmæssige læringsmiljøer.

selvevalueringer

Snarere end at lægge eksterne observatører til at gennemføre evalueringer, kan daginstitutioner skabe deres egne vurderinger. Sådanne vurderinger bør være baseret på deres tilstand licenspolitik division og reglerne for at drive en lovlig daginstitution. Ifølge staten Californien Department of Social Services, nogle ting en daginstitution bør omfatte i en selvevaluering er, om ikke der er en skriftlig katastrofe plan, uanset om daginstitution spor hændelsesrapporter, hvordan centret går om at underrette forældrene af et sygt barn, og om de ansatte til barn-forholdet er opfyldt på alle tidspunkter. Daginstitutioner kan bruge deres statens retningslinjer som grundlag og derefter udvide dem til at skabe en omfattende evaluering værktøj, de udfører kvartalsvis eller årligt for kvalitetsstyring formål.