Velvetcrumble.com

Hvordan man behandler sår med Maggots

Maddiker er almindeligvis opfattes som lav, ulækkert livsformer. Men overraskende nok, disse uhyggelige, crawly væsner som udklækkes fra æggene i slag flue har en medicinsk anvendelse, som kan hjælpe til at rense og desinficere sår mens fremskynde heling. Den praksis er kendt som enten maddike terapi eller maddike debridement terapi. Kliniske forsøg på Long Beach Veterans Affairs Medical Center og University of California viste, at maddike behandling fortsat et nyttigt redskab i behandling af visse typer sår (såsom dem, der ikke helende eller sår, hvor huden er ved at dø).

Instruktioner

1 Anskaf en recept. Monarch Labs er eneleverandør af medicinske maddiker, som kræver en recept i USA. Disse maddiker er specielt udvalgt og desinficeres som forberedelse til at anvende dem til et sår med en speciel dressing.

2 Kontroller med forsikring til at se, om proceduren er dækket. Hvis det ikke er, kan du nødt til at forhandle den medicinske gebyr,

3 Anvend maddiker. Samle dem på en steril og fugtet gaze. Sted på såret og dække med en løs gazeforbinding at forhindre dem i at undslippe.

4 Fjern forbindingen efter 48 timer. Løsn dressing og skræl det tilbage fra patientens hud, mens du bruger en våd gaze til at tørre op de resterende maddiker. Kassér maddiker som smittefarlige materialer, sikkert fordoble sække dem for at forhindre flugt.

5 genanvende en frisk maddike dressing. Nogle gange kan det kun tage 2 til 3 dage for maddiker at rense såret tilstrækkeligt, således at såret lukkes eller en hudtransplantation anvendt. I andre tilfælde kan flere kurser af maddike debridement være nødvendig.

TIPS

  • Maggot terapi virker ved debridering såret. De maddiker udskiller fordøjelsesenzymer der blive flydende døde hud væv, gør det muligt for maddiker at udrydde det døde væv.
  • Mild blødning og udflåd fra såret er normal.
  • Smerte er en mulig bivirkning modtage maddike terapi, især hvis patienten allerede kæmper med sårsmerter. Hvis smertestillende medicin ikke lindre ubehaget, kan det være nødvendigt at fjerne maddiker.
  • Lad ikke såret til at lukke over maddiker og tillader ikke døde maddiker forbliver i såret. Dette kan forårsage en allergisk reaktion eller gyde en sekundær infektion.
  • Hvis patienter udvikler en feber eller ændret mental tilstand kan det være et tegn på at sprede smitte.
  • Patienter med infektioner, der er aggressivt fremrykkende eller livstruende bør ikke modtage maddike terapi.