Velvetcrumble.com

Hvad er årsagen til Udbud og tunge bryster under PMS?

Årsagen til præmenstruelt syndrom, eller PMS, varierer fra kvinde til kvinde, ligesom hendes symptomer gør. En række hormonelle problemer kan forårsage ømme, tunge bryster.

Betydning

PMS sker i den sidste halvdel af cyklen, efter ægløsningen, som hormoner svinge at forberede sig til en graviditet eller i en periode.

Progesteron

Progesteron er produceret af dine æggestokke i den sidste halvdel af din cyklus at forberede din livmoder for graviditet. De øgede niveauer af dette hormon kan forårsage dine bryster til at vokse i størrelse og dine brystvorter til at vokse og mørkere som en del af dette præparat.

aldosteron

Aldosteron er et hormon fra binyrerne, som kan stige i den sidste halvdel af din cyklus. Det kan medføre, at du til at holde vand og bloat, samt forårsager hævede bryster.

prolaktin

Prolactin er et hormon, der produceres af hypofysen, der forbereder brysterne at gøre mælk. Høje niveauer af hormonet kan påvirke dine bryster.

prostaglandiner

Prostaglandiner er kemikalier, der produceres af de fleste af dine celler, der kan forårsage betændelse, uteruskontraktioner og brystsmerter.