Velvetcrumble.com

Sådan Cure Kronisk hepatitis B

Kronisk hepatitis B er en alvorlig infektion i leveren, der er forårsaget af kontakt med en virus kaldet HBV. Den virus normalt indgået gennem kontakt med en inficeret persons kropsvæsker fra seksuel aktivitet eller bruger den samme nål under intravenøst ​​stofmisbrug. Det kan resultere i alvorlige leverskader, såsom kræft, skrumpelever, og leversvigt. Symptomerne omfatter kvalme og opkastning, mavesmerter, mørk urin, træthed og en gulfarvning af hud og det hvide i øjnene kaldet gulsot. Behandlingsmuligheder er begrænsede, men kan være effektiv.

Instruktioner

1 Kontakt en læge straks du tror, ​​du kan være blevet smittet. En injektion med hepatitis B immunglobulin inden for 24 timer kan ofte forebygge sygdommen. Du bør også begynde en serie af tre hepatitis B vaccination skud, ifølge Mayo Clinic.

2 Begynd medicinsk behandling, hvis hepatitis B er diagnosticeret. Ledige stoffer omfatter Interferon, der kan stimulere kroppens immunsystem mod HBV; Telbivudin, som kan stoppe replikation af HBV i dine celler; Entecavir, hvilket er en antiviral medicin taget i pilleform; Lamivudin, som fungerer meget ligesom Telbivudin men er ikke så stærk; og Adefovirdipivoxil, som også kan forhindre replikationen af ​​HBV i celler, ifølge Mayo Clinic.

3 Tal med din læge bør administreres de relevante faktorer, der indikerer hvilket lægemiddel og hvor længe, ​​herunder dit køn, og hvor længe du har været smittet. Det oprindelige mål med lægemiddelbehandling er at reducere den virale belastning og styrke immunsystemet, og Entecavir er ofte ordineres til dette formål, ifølge Hepatitis B Advocate.

4 gennemgå en levertransplantation, hvis medicin viser sig ineffektive. Mens forbedringer i medicinsk teknologi har gjort levertransplantation mere vellykket, er der stadig en enorm mangel på tilgængelige lever for at imødekomme efterspørgslen, ifølge Mayo Clinic.