Velvetcrumble.com

Hjem afhjælpe for Elefantiasis

Elephantiasis er en kroniske infektioner tilstand identificeres ved den fremtrædende stigning i størrelsen af ​​det inficerede område. Strækningen af ​​huden og underliggende strukturer kan resultere i en obstruktion i lymfekar og indsamling af fluider i det subkutane væv. Elephantiasis er normalt forårsaget af et angreb af parasitære rundorm. Ormene overføres gennem bid af en inficeret myg. Lidelsen er mere almindelig i tropiske områder. Symptomerne på elephantiasis er langsomme til at udvikle sig, hvilket gør det nemt at behandle denne lidelse i de tidlige stadier.

Black Walnut Oil

Køb en flaske sort valnød olie fra en lokal helsekostforretning eller online. Tilføj tre dråber til en kop varmt vand, og drik opløsningen to gange om dagen. Når indtaget, vil forbindelserne i olien arbejde for at dræbe de voksne parasitter, effektivt at reducere antallet af orme ind i blodbanen yngel. Fordi sort valnød olie er det mest effektive på voksne orme, skal det tages hver dag for cirka seks uger for at sikre dens effektivitet.

Malurt

Malurt er en almindelig ingrediens i en række kommercielle anti-parasitære behandlinger. Den indeholder antimikrobielle kemikalier kendt som lactoner. Direkte kontakt med lactoner medfører skade på eksterne membraner af de infektiøse rundorm. Malurt kan tages i kapselform eller købes som en tinktur og tilføjet til hverdagens drikkevarer. For den største effekt, bør malurt tages to til tre gange hver dag i mindst en måned, da dette vil sikre decimering af hele det indre parasit befolkning.

nellike

Brug fed som krydderi så ofte som muligt. Enzymerne findes i fed vil hjælpe dræbe unge parasitter, effektivt at fjerne dem fra blodbanen. Køb hele nelliker og male dem selv for de bedste resultater, eller tilføje hele nelliker til varm kaffe og te. Alternativt kan du købe indkapslede stødt nellike i del af dit lokale supermarked vitamin. Ifølge Hulda Regehr Clark, ph.d., brug af nelliker sammen med malurt og sort valnød er en af ​​de mest effektive måder at befri kroppen af ​​interne parasitter.

Kost

For at øge den samlede effekt af disse tre behandlinger, lave nogle enkle tilføjelser til din daglige kost. Hvidløg og ananas begge indeholder enzymer, der har værdifulde anti-parasitære egenskaber, der kan hjælpe med at befri din krop udenlandske angribere. Derudover spiser fødevarer rige på vitamin A, såsom gulerødder, kan søde kartofler og abrikoser bidrage til at øge kroppens modstandskraft over for parasitære infektioner ved at styrke de strukturelle membraner.