Velvetcrumble.com

Sådan genkender Årsager til tarm inkontinens

Tarm inkontinens kan være meget pinligt. Det er lige så alvorlig. Denne betingelse rammer folk i alle samfundslag. Kendskab til årsagerne til tarm inkontinens kan være et stort skridt i at overvinde et liv-ændre problem. Her er hvordan at identificere årsagerne til tarm inkontinens.

Instruktioner

1 Undersøg, om patienten har historie hæmorider eller graviditet. Hæmorider kan løsne den anale væg. Det samme gælder for graviditet. Tarm inkontinens ofte opstår, når anal væg ikke længere er stærk nok til at kontrollere fækalt materiale.

2 Find ud af, hvad fødevarer er at blive spist. Rige fødevarer, der skaber løs eller flydende afføring er sværere at styre end mere fast billetpris. Store måltider kan også forårsage tarm inkontinens fordi de overbelaste tarmene for hurtigt. Spise sunde fødevarer i sunde dele er nyttige for kroppen i flere. Tarm inkontinens kan skyldes manglen på fiber og en godt afrundet kost.

3 Kontroller musklerne i den anale sphincter. Som folk bliver ældre, disse muskler er sværere at styre. De naturligvis blive svagere med tiden og kan føre til tarm inkontinens. Nerveskader kan også svække musklerne i den anale væg. Traumer i dette område af kroppen kan med tiden føre til tarm inkontinens.

4 Få en årlig fysisk. Sørg en kræftscreening i tyktarmen og endetarmen området er en del af den fysiske undersøgelse. Cancerceller er ofte den hyppigste årsag til tarm inkontinens. Dette kan imidlertid undgås, med tidlig screening. Den korte ubehag for at få en eksamen kan være det værd i det lange løb.