Velvetcrumble.com

Giftige edderkopper i Louisiana

Giftige edderkopper i Louisiana


Mere end 3.000 arter af edderkopper kan findes i hele USA. Kun tre af disse betragtes som farlige for mennesker: eneboer, enke og hobo. Den brune eneboer, sort enke og brun enke kan findes i Louisiana. Disse edderkopper producerer gift, der kan forårsage alvorlige medicinske problemer. Hvis du tror, ​​du er blevet bidt, søge akut medicinsk behandling.

Southern Black Widow Spider

Den sydlige sorte enke edderkop er en lille, skinnende kulsort edderkop. Den kvindelige har en samlet størrelse på omkring 1 inch og er en smule større end den mandlige. Hunnen har kontrollampe rød timeglas markering på undersiden af ​​hendes krop. Black widow venom indeholder et neurotoksin, der er giftig for mennesker. Den bid af en sort enke er normalt smertefri i starten, men en time eller to senere smerte vil begynde på bid-stedet og kan rejse langs nerve ruter og ned ad ryggen. Generelle symptomer kan omfatte kvalme, kulderystelser, let feber, forhøjet blodtryk, brændende fornemmelse i huden, træthed, uncoordination, åndedrætsbesvær, forstoppelse, muskelsmerter og mavesmerter. Behandling omfatter anti-gift sammen med Benadryl at modvirke den allergiske reaktion, calciumgluconat for muskelkramper og smertestillende midler. De fleste symptomer forsvinder inden for fire dage. Døden kan forekomme i ældre og meget små børn.

Brown eneboer

Den brune eneboer edderkop er lys tan til mørk brun i farven med en violin- eller violin-formet mørk plet på hovedet. Brown eneboer edderkopper er omkring 1 1/2 inches i størrelse, med hunner er lidt større end hannerne. Brown eneboer gift er ekstremt giftigt og indeholder et enzym, der forårsager en nedbrydning af cellemembraner og væv. Dette fører til nekrose (død) af huden i hvilket er anbragt bide område. Brun eneboer gift forårsager også ofrets kroppen til at producere en immunrespons på giften. Denne normale immunrespons får kroppen til at frigive histaminer og sygdomsbekæmpende hvide blodlegemer til området skade. I svære tilfælde kan immunresponset faktisk skabe et problem i immunsystemet, hvilket fører til ødelæggelse af røde blodlegemer, blodpropper, lavt trombocyttal, nyresvigt og koma. Selvom ekstremt sjældne, kan døden forekomme som et resultat af en bid. Symtoms af en brun eneboer edderkop bid opstår normalt to til otte timer efter et bid. Den bid er normalt smertefri, eller kan føles som et bistik. Symptomerne omfatter alvorlige smerter ved bid stedet efter omkring fire timer, alvorlig kløe, kvalme, opkastning, feber og muskelsmerter. Ingen modgift er tilgængelig i USA. Behandlingen består af smertestillende medicin, antibiotika og Benadryl. Svære tilfælde af nekrose kan kræve kirurgisk behandling.

Brown Widow Spider

Den brune enke edderkop er en fætter til den sorte enke edderkop. Brown enke edderkopper er normalt findes i tropiske steder, men ifølge Entomologer med Louisiana State University Agricultural center denne edderkop er blevet mere og mere almindeligt i Louisiana. Den brune enke spænder i farve fra grå eller brun til mørkebrun og kan nå 1 tomme til 1 1/2 inches lang. Den brune enke har en gul-orange timeglasform på undersiden af ​​maven, samt hvide mærker på toppen af ​​maven. Det har ofte mørke striber på sine ben. Bid af en brun enke er mere toksisk end den sorte enke; dog er det ikke producere så meget gift. Det er en af ​​de mindst aggressive af alle enker, bider kun, hvis provokeret. Symptomerne efterligner dem af en sort enke bid, men er normalt mindre alvorlige. Symptomerne kan omfatte hovedpine, sløvhed, voldsomme svedeture, kvalme, åndenød, muskelkramper og stivhed af maven og benene. Ligesom en sort enke bid, den brune enke bid er normalt ikke smertefuld, indtil en time eller to efter at være blevet bidt.