Velvetcrumble.com

Sådan Plan en skole Evakuering Drill

Sådan Plan en skole Evakuering Drill


En skole evakuering opstår typisk, når medarbejdere og studerende har brug for at forlade bygningen enten for en boremaskine eller på grund af en krisesituation. I en standard brandøvelse, kan en ekstern evakuering kun vare et par minutter, og en sand nødsituation kan kræve at flytte til en yderligere placering for en længere periode.

Instruktioner

1 Skriv ud detaljerne i evakueringsøvelse og give en kopi til hver enkelt medarbejder på skolen. Planen bør omfatte den type alarm, studerende og ansatte kan forvente, hvad disse alarmer betyder, og hvor særlige klasseværelser skal forlade bygningen i tilfælde af en boremaskine. Udgange bør bestemmes af nærhed og tilgængelighed og opholdsrum bør gøres til handicappede.

2 Kommuniker detaljerne i planen for evakuering til personalet. Hvert medlem skal vide det nøjagtige tidspunkt for din boremaskine for den første test. For efterfølgende tests, bør kun dagen videregives for at teste beredskabet.

3 Indarbejd specifikke detaljer i din boremaskine. Brandøvelser skal have procedurer for at lukke dørene til at indeholde røg. Bombetrussel øvelser bør fokusere på ikke-elektronisk kommunikation som disse enheder kan udløse visse bombe mekanismer. Læs mere om dette i "Praktiske oplysninger om Crisis Planning" brochure på det amerikanske Department of Education hjemmeside (se Resources nedenfor).

4 Saml dine medarbejdere og studerende tæller for boret. Kend antallet af personer, du evakuerer, og hvor mange udgange skolen indeholder. Det er vigtigt at tage højde for hver person under en evakuering (herunder besøgende), og at alle er fjernet fra det sted sikkert.

5 Definér specifikke evakuering roller for personale. Tildel en person til at overvåge hver sektion af bygningen og andre til at foretage en optælling gang udenfor.

6 Forbered dig på at imødekomme særlige behov studerende og personale ved at dedikere mindst det dobbelte af særlige behov personale til at hjælpe evakuere denne gruppe. Brug Pedelarbejde personale og / eller lærere hjælpere hvor det er nødvendigt.

7 Koordinere med transport tjenester til at bringe ansatte og studerende til en alternativ placering i tilfælde af en reel nødsituation. Dette kunne være en lokal kirke, en anden skole eller et lokalt gymnasium.

TIPS

  • Nogle gange en hændelse indtræffer, mens eleverne er uden for skolebygningen. En "omvendt evakuering" procedure bør indarbejdes i din evakueringsøvelse plan for disse tilfælde.