Velvetcrumble.com

Medicin Guide for GERD

Gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) er forårsaget af en tilbagestrømning af fødevarer og fordøjelsesvæsker i spiserøret på grund af ventilen mellem mave og slutningen af ​​esophagus lukker ikke stramt nok. GERD forårsager langvarig halsbrand og irritation af spiserøret. Over tid, kan spiserøret udvikle sår kaldes sår og begynder at indsnævre. Patienter, der lider af GERD kan tage flere forskellige over-the-counter og receptpligtig medicin til at lette symptomerne og forebygge komplikationer.

Overvejelser

Mild eller sjældne GERD symptomer er normalt bedst behandles med over-the-counter medicin. Der er behov for receptpligtig medicin for mere alvorlige symptomer, og for patienter, der bruger over-the-counter medicin for GERD symptomer i mere end to uger. Nogle GERD patienter skal tage medicin hver dag, mens andre er i stand til at behandle symptomer som de opstår. Mange GERD syge nødt til at tage medicin i lang tid, undertiden for livet, fordi symptomerne tendens til at komme tilbage, hvis medicinen er stoppet.

Antacida

Over-the-counter antacida, såsom Rolaids, Mylanta eller Tums, er normalt en af ​​de første medicin læger anbefaler for GERD patienter til at kontrollere symptomerne. Antacida lindre symptomerne hurtigt og er et godt valg for patienter, der er i stand til blot at medicinere, når oplever GERD symptomer. De fleste antacida bruge en kombination af magnesium, calcium og aluminium til at neutralisere mavesyre. Antacida kan have bivirkninger. Magnesium kan forårsage diarré og aluminium kan forårsage forstoppelse, så de to salte ofte kombineres på balance gastrointestinale bivirkninger.

H2-blokkere

H2-blokkere er tilgængelige i over-the-counter og receptpligtig former. De virker ved at reducere mængden af ​​syre i maven. H2-blokkere kan være nyttigt for patienter, hvis GERD styres ikke effektivt af antacida. Fælles syre reduktionsgear til GERD patienter inkluderer axid, Pepcid, Tagamet og Zantac. Prøv over-the-counter H2-blokkere, før man overvejer en receptpligtig medicin, som nonprescription styrke kombineret med kost og livsstilsændringer arbejder for at kontrollere GERD symptomer i mange mennesker. De mest almindelige bivirkninger af H2-blokkere er mavesmerter, forstoppelse, diarré, kvalme, hovedpine, svimmelhed, udslæt og ondt i halsen.

Syrepumpehæmmere

Proton pumpe hæmmere er receptpligtig medicin, der normalt indtages dagligt, såsom Nexium, Prilosec, Protonix, prevacid og Aciphex. Ligesom H2-blokkere, protonpumpehæmmere virker ved at sænke mængden af ​​syre til stede i maven. Proton pumpe hæmmere er nyttige i at kontrollere GERD symptomer hos patienter, der har fundet H2-blokkere for at være forgæves og for mennesker, der oplever alvorlige GERD symptomer. Prilosec har en nonprescription version, Gerd patienterne bør ikke bruge mere end to uger uden at se en læge. De mest almindelige bivirkninger forbundet med protonpumpeinhibitorer er diarré, forstoppelse, kvalme, mavesmerter og hovedpine.