Velvetcrumble.com

Herbal Medicine for Acid Refluks

Gastro esophageal reflux sygdom (GERD), eller sure opstød, er en tilstand, der forårsager mave syrer til at sikkerhedskopiere (reflux) i spiserøret. Syrerne medføre ubehag også omtalt som halsbrand. Inflammation og beskadigelse af spiserøret forekomme på grund af langvarig udsættelse for syrer. Følgende er nogle naturlægemidler, der anvendes til at lindre sure opstød. Rådfør dig med en læge, før du forsøger selv behandling af syre refluks ved hjælp af disse naturlægemidler.

Cikorie Root Te

Cikorie er en bitter urt lavet af escarole og julesalat. Det er en urtemedicin anerkendt for sin evne til at reducere syre refluks. Kog 1 spsk. af cikorierod i 8 ounces vand i 10 minutter. Vent til blandingen køle af, før drikke.

Ananas

Ananas er rige på bromelain, et enzym, der reducerer proteinaflejringer. Enzymerne støtte i healing esophageal foring. De reducerer også inflammation og forbedrer fordøjelsen. De er en effektiv acid reflux urtemedicin. For at få det maksimale udbytte af disse enzymer, forbruge frisk ananas og dens safter

Grapefrugt

Økologisk grapefrugt hud er en god syre refluks afhjælpe. Skræl og derefter makulere grapefrugt ydre hud. Spred huden jævnt på en tallerken og lad det helt tørt. Opbevar de tørrede skind i en lufttæt beholder. Chew og spiser skind, når de oplever ubehag af syre refluks.

Kanel

Kanel er en effektiv antacida og antiseptisk. Det har gavnlige egenskaber, der styrer maven syrer, der forårsager sur refluks. Kanel kan konsumeres ved sprinkling i pulverform på forskellige fødevarer eller kogende at gøre en te.

Naturlægemidler Teas

Urtete medvirke til at reducere mængden af ​​mave syrer. De har været længe brugt som en urtemedicin for sure opstød. Bland lige dele pebermynte, anis og lavendel urter sammen. Hæld 2 kopper kogende vand over 1 tsk. af den urteblanding. Foretage te efter lade det sidde i 10 minutter. Du kan tilføje honning til te for en ekstra beroligende effekt. Til lindring fra reflux, drikke en kop urtete to gange om dagen, helst en kop om morgenen og en anden om natten før sengetid.

ingefær

Ingefær har egenskaber, der absorberer overskydende mave syrer og så reducere syre refluks. Det kan købes på ethvert helsekostforretning i kapselform. Du kan også koge 1/4 tomme af ingefær i 8 ounces vand for at lave en te. Ingefær bør indtages umiddelbart efter middag for de bedste resultater.