Velvetcrumble.com

Naturligt Alternativ til Provigil

Når din søvn er forstyrret --- enten ved stress eller en lidelse, såsom narkolepsi, hele din verden kan vendes på hovedet. Provigil er et udbredt lægemiddel til patienter med søvnforstyrrelser, men nogle mennesker kan ikke lide at tage receptpligtig medicin, og er på udkig efter en naturlig, urte alternativ.

Baggrund

Provigil er den første af sin art i en ny klasse af lægemidler, der hjælper med at holde dig vågen. Det er ofte anvendes til behandling af narkolepsi og overdreven søvnighed. Den aktive bestanddel er modafinil, der fremmer koncentration og hukommelse og er en stemning forstærker. Den er ikke tilgængelig over-the-counter, så du får brug for en recept. Hvis du planlægger at tage Provigil til andet end en søvnforstyrrelse kan det koste dig mellem $ 250 og $ 350 per måned, som forsikringsselskaberne dække nogle af omkostningerne, men kun til godkendte anvendelser.

Hvordan det virker

Ifølge provigilweb.org, forskning, herunder på Duke University og Stanford University, viser, at Provigil arbejder i hjernens dopamin-system. Det øger årvågenhed for dem, der er konsekvent søvnig og er mest effektiv to timer efter det er indtaget. Bivirkninger kan variere fra en alvorlig allergisk reaktion til at tørre mund, løbende næse, ondt i halsen, søvnløshed, følelsesløshed og snurren.

Hvem bør tage Provigil?

Provigil er godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration for dem ældre end 16. Det er primært anvendes til behandling af søvnforstyrrelser, men nogle læger ordinere det til vægttab og andre spørgsmål, såsom depression, hukommelse tilbagegang, træthed, jetlag og opmærksomhed Deficit disorder (ADD).

Alternativer

Naturlige alternativer til provigil som du kan tilføje til din kost til at øge din energi niveau omfatter cayenne, calcium og magnesium, samt alle B-vitaminer. Hvis du har brug for kosttilskud for at hjælpe dig med at sove om natten, så prøv baldrian rod, perikon, humle, lavendel eller en melatonin supplement.
Motion hjælper med at fremme sund søvn cykler og bekæmper depression og angst. Sørg for at du udvikler en opvågnen og sove rutine og holde sig til det. Undgå alkohol og nikotin, da de kan forstyrre søvn tidsplaner. Nogle mennesker gavn af at tage en lur i løbet af dagen. Andre holistisk retsmidler, såsom akupunktur, hypnose og andre alternative behandlingsformer, kan også hjælpe symptomer.

Advarsel

Tal med din læge, før du starter nogen alternative urter eller kosttilskud, som nogle kan forårsage uønskede bivirkninger, når det blandes med andre lægemidler (såsom p-piller).