Velvetcrumble.com

Hvordan man behandler Water Vabler

Selv om de fleste gange de ikke er smertefulde, kan vand blærer være lidt af en ulempe. Vabler kan holde dig fra at gøre aktiviteter, du nyder, eller fra iført en stor par sko. Så for at slippe af med dem hurtigt, skal du følge disse trin for at behandle vabler ordentligt.

Instruktioner

1 Vide hvordan vabler dannes. De kommer ofte fra konstant eller gentagen friktion mod en lille del af huden, såsom ved at tage fat golfklubber eller tennisketsjere, holder haveredskaber eller ved dårlig montering sko.

2 Undgå vabler ved at gøre enkle justeringer. Brug handsker til haven og spille golf eller tennis for at undgå blister-forårsager friktion. Sørg for, at greb om din tennisketsjer er den rigtige størrelse til dig. Og ikke bære sko, der ikke passer ordentligt - uanset hvor dejligt de er, eller hvordan perfekt til lejligheden.

3 behandle området med omhu, når en blister er dannet. Rens huden over og omkring blister og dække det med en tør, steril bandage til beskyttelse. Undgå friktion og afstå fra den aktivitet, der forårsagede blister.

4 Brug en doughnut formet-pad til at beskytte en blister, hvis du ikke kan undgå friktion. Skær et hul i en pude, der er af samme størrelse som blisterpakningen, og placere puden på huden med blisterpakningen i midterhullet. Denne måde puden vil absorbere friktionen stedet af blisteren.

5 Afstå fra punktering blisterpakningen. Selvom du kan blive fristet til at gøre det, punktering er ikke en effektiv måde at behandle en blisterpakning. Det skaber en åbning i huden og glæder infektion. Væsken inde i blister går væk af sig selv, da det reabsorberes ind i din krop. Når fluidet reabsorberes, ikke skrælle væk døde lag af huden. Huden beskytter mod infektion og falder naturligt.

TIPS

  • Begge friktionsrelaterede vabler og dem, der skyldes milde forbrændinger kræver samme behandling.
  • Brug altid antiseptisk sæbe eller rengøringsmiddel ved rengøring enhver form for sår.