Velvetcrumble.com

Alternative helbredelsesmetoder for gigt

Gigt er en invaliderende sygdom, der forårsager en opbygning af urinsyre i leddene, som forårsager ulidelig smerte. Ifølge Mayo Clinic, "Normalt, urinsyre opløses i blodet og passerer gennem nyrerne i urinen. Men nogle gange din krop enten producerer for meget urinsyre eller dine nyrer udskiller for lidt urinsyre." Mens på tidspunktet for en gigt angreb enhver type medicin kan være velkommen, der er mange alternative behandlinger til gigt der er tilgængelige for ikke kun helbrede gigt selv, men også tilskynde kroppens samlede wellness.

naturlægemidler

Gigt syge kan henvende sig til naturlægemidler at stoppe oprustning af urinsyre krystaller i deres samlinger og forhindre urinsyre i at vende tilbage. Ifølge naturlige helbredelsesmetoder for gigt, følgende urter er særligt effektive til at kurere betingelsen: Djævelens klo (anti-inflammatorisk og sænker mængder urinsyre), Gravelroot (vanddrivende og nyre support), Gurkemeje (anti-inflammatorisk), og Nettle Root (nyre support). Et homøopatisk læge kan hjælpe enkeltpersoner til at finde ud af hvilke plantestoffer gigt afhjælpe er bedst for deres livsstil samt en, der fungerer godt med enhver anden medicin, de tager.

Support vitamin

Vitaminer og mineraler er også meget nyttig i bekæmpelsen podagra og har ikke de bivirkninger, der traditionelle lægemidler gør. De tre mest effektive vitaminer og mineraler for behandling af gigt er: C-vitamin, vitamin B-kompleks og folinsyre. C-vitamin ikke kun arbejder for at befri kroppen af ​​urinsyre, men også virker ved at forhindre urinsyre opbygges igen. Vitamin B-kompleks støtte kroppens naturlige nedbrydning af urinsyre. Folinsyre arbejder for at reducere den samlede mængde af urinsyre i blodet. Vitaminer kan enten tages som kosttilskud eller findes i fødevarer.

Fødevarer indstillinger

Tilgange til at kurere gigt, der fokuserer på ændringer i kosten er to. Den ene er at reducere fødevarer, der fremmer opbygningen af ​​urinsyre, og den anden er forbrugende flere fødevarer, der eliminerer og beskytter kroppen fra at akkumulere for meget urinsyre. Fødevarer, der bør undgås indeholde purin. Eksempler på purin-holdige fødevarer omfatter primært indmad og højt forarbejdede kødprodukter. Omvendt fødevarer, der understøtter kroppen og reducere forekomster af gigt omfatter frugt (især kirsebær), mørke bladgrøntsager grønne grøntsager, berigede brød og korn og æg.

Levevis

Ændring din livsstil er også en væsentlig del af at finde en alternativ kur mod sygdommen. En god start er vægttab og motion. Moderat motion hjælper med at fjerne urinsyre fra systemet og hjælper kroppen bekæmpe off fremtidige gigt angreb. Yderligere vil motion kombineret med naturlægemidler kosttilskud og kostændringer føre til kroppens samlede wellness for gigt patient, som ikke kun vil slippe af med gigt, men forhindre et væld af lidelser.

Advarsel

Det er vigtigt at konsultere en læge eller homøopatisk praktiserende læge, før der iværksættes en ny ordning til bekæmpelse af gigt. Du må ikke stoppe receptpligtig medicin uden at konsultere en læge, fordi det kan føre til alvorlige konsekvenser.