Velvetcrumble.com

Effektive vægttab piller

Efterhånden som flere og flere amerikanere kæmpe fedme, har kosten industrien gjort milliarder af dollars sælger vægttab piller, der angiveligt gør os tynde i en brøkdel af den tid, kost og motion vil. Selv om nogle piller har vist sig at være nytteløst eller skadeligt for dit helbred, er der andre, der har vist sig at hjælpe brugerne med at tabe. Det meste arbejde ved at fremskynde dit stofskifte til at hjælpe forbrænde fedt hurtigere, end det ellers ville være muligt.

Fakta

Før selv diskuterer eventuelle effektive vægttab piller på markedet, er det vigtigt at forstå, at dem, der ønsker at tabe sig, bør aldrig tage noget, der ikke er godkendt af Food and Drug Administration (FDA). Undertiden har vægttab piller, der er godkendt vist sig at have negative og i nogle tilfælde meget skadelige bivirkninger. Sikre og effektive kost piller eksisterer, men nogle gange er det svært at finde en, der virker for dig. Når de søger ud en effektiv vægttab pille, bør du overveje de ingredienser i p-piller, eventuelle sikkerhedsproblemer eller bivirkninger, der kan opstå, virksomhedens omdømme, vægttab potentiale, og de langsigtede fordele ved at benytte p-piller.

typer

Mange virksomheder hævder at levere effektive vægttab piller, men meget få faktisk leverer deres resultater. Baseret på specifikke kriterier, som Consumer Price Watch, blev det bestemt, at LipoFuze er en af ​​de mest effektive vægttab piller på markedet. P-piller har 10 patenteret og klinisk dokumenteret vægttab ingredienser og fedt brændere, der siges at give langsigtet vægttab til sine brugere. Andre øverste kandidater omfatter Nuphedragen, som er blevet nævnt som den mest magtfulde kost pille på markedet, og Noxycut, som er en kost pille formuleret til mænd, der indeholder en blanding af fedt brændere, testosteron boostere og muskel bygherrer.

Overvejelser

Der er sundhedsmæssige risici for at overveje, før du vælger et vægttab piller. For eksempel Nuphedragen (opført som det andet mest effektive vægttab pille) er kontroversiel på grund af sin lave score sikkerhed (det fik en 79 procent). P-piller kan tages ud af markedet af FDA, fordi den efter sigende indeholder phentermin og receptpligtig styrke smertestillende midler. Phentermine er en stimulans ligner en amfetamin. Det er vigtigt at overveje dine muligheder og gøre så meget forskning som muligt, før du vælger en vægt tab pille, fordi hvis du ikke gør det, kan du lægge dit helbred i fare.

Misforståelser

Mange i jagten på et effektivt vægttab pille er under det indtryk, at det vil få dem til at miste drastiske mængder af vægt i en kort tid. Selvom der kan være sandt for nogle piller, det er ikke en sund, effektiv måde at tabe sig. Så snart brugeren stopper tage piller, som også tilfældigvis er meget dyrt, vil han vinde alle hans vægt tilbage. Hvis du vil bruge vægttab piller, bør du også spise sundt, kost, når det er nødvendigt, og motion for at forblive sunde og holde vægten ned.

Advarsel

FDA nylig bebudet en undersøgelse af rapporter på leverproblemer i forbindelse med over-the-counter vægttab pille, Alli (er recepten version kaldet Xenical). Alli er tidligere menes at være en af ​​de mest effektive vægttab piller på markedet og er stadig meget brugt af mange, på trods af disse sundhedsmæssige betænkeligheder. Hvis du bruger Alli, bør du afbryde din brug i det mindste indtil undersøgelsen af ​​FDA er overstået.