Velvetcrumble.com

Bevægelse & Motion Øvelser til en diskusprolaps

En diskusprolaps opstår, når en disk --- noget som en polstret pude --- mellem rygsøjlen s ryghvirvler presser på en af ​​nerverne løber gennem rygsøjlen. En diskusprolaps --- også kaldet en bristet eller diskusprolaps --- kan medføre alvorlige smerter, og er mest udbredt blandt folk i 30'erne og 40'erne. Betingelsen kan kræve at se en fysioterapeut, men der er flere bevægelse og bevægelse øvelser, som du kan gøre derhjemme. Diskusprolaps diske normalt ikke kræver operation og sjældent holder længere så en måned. Hvis dine symptomer fortsætter, skal du kontakte din sundhedspleje udbyder.

Simple Strækker

Symptomer på en diskusprolaps forværres som back får svagere; derfor, at udøve din ryg er meget vigtigt. Simple stretching kan hjælpe strække problematiske nerve, hjælpe med at sætte disken tilbage i korrekt justering, og bidrage til at styrke ryggen. Simple strækninger omfatter bøjninger og side strækninger.

"Gentle" yoga er også anbefales, men fortæl din yoga instruktør om dit problem før klassen, så hun kan foretage de nødvendige tilpasninger for dig og advare dig om rejser at undgå.

For at udføre bøje motion, stå lodret og bøje mod dine tæer så langt som du kan uden for meget ubehag. bringe Langsomt din overkrop tilbage til lodret og derefter læne ind i en svag ryg sving. Gentag dette langsomt mindst tre gange.

For at gøre den side stretch, står i en lodret position og sprede dine ben og arme langt fra hinanden. Forsøge at bøje til siden. Nå så langt ud som du kan; derefter, bøje den anden vej. Dette strækker sig den nedre ryg og side muskler. Gentag dette langsomt mindst tre gange.

McKenzie Øvelser

McKenzie øvelser er en serie af smertestillende bevægelser designet til at hjælpe med symptomer på en diskusprolaps. Disse øvelser spænder fra stående stilling til gulv-baserede manøvrer.

Sid ret op i en stol. Langsomt stå op fra stolen i en helt lodret position. Fra denne position, lå fladt på maven. Brug dine albuer til at hæve den øverste del af kroppen op fra jorden. Til sidst bruge resten af ​​dine arme til fuldt ud at hæve din overkrop fra gulvet. Vend på ryggen. Løft knæene mod brystet og holde dem der, så længe komfortable. Fra gulvet, flytte tilbage til din stol. Fra stolen, nå ned og røre gulvet. stige langsomt fra stolen og forsøge at fuldføre en fremad bøjet strækning.

motion Aktiviteter

Svømning, stationær cykling og gang er alle øvelser, der ikke kun hjælpe en diskusprolaps, men også hjælpe med at forhindre en anden episode opstår. Crunches og andre abdominal øvelser --- gjort omhyggeligt --- styrke mavemusklerne, hvilket mindsker vægten placeret på lænden, lænden, hvor de fleste smuttede diske forekomme.