Velvetcrumble.com

Natriumbicarbonat i behandlingen af ​​cancer

Natriumbicarbonat i behandlingen af ​​cancer


Natriumbicarbonat, også kendt som tvekulsurt natron, er en fælles middel anvendt i behandlingen af ​​cancer. Onkologer fortaler brugen af ​​natriumbicarbonat ved administration anti-kræftfremkaldende stoffer i kemoterapi. Selv om der ikke er noget bevis, der kunne indikere den direkte effekt i behandling af kræft, tilbyder det terapeutiske effekter, der hjælper med at gøre kemoterapi behandling mere effektiv.

Historie

Ifølge American Cancer Society, er natriumhydrogencarbonat fremmes som en alternativ behandling for kræft af en italiensk onkolog, Dr. Tullio Simoncini. Han mener, at cancer er forårsaget af en gær infektion, og natriumbicarbonat har kapacitet til at dræbe gær. (Se reference 1) Dr. Simoncini offentliggjorde sin forskning afhandling med titlen "Kræft er Svamp," præsentere svampeinfektion som den vigtigste årsag til kræft. Men ingen videnskabelige beviser er til rådighed til at understøtte, at kræft skyldes gær infektion, og at natriumbicarbonat kan direkte helbrede kræft, selv om der er gennemført undersøgelser vedrørende evne natriumkarbonat at påvirke pH-niveauer af kræftceller.

Betydning

Natriumbicarbonat er et mainstream behandling for acidose. Onkologer bruge det til at neutralisere syren egenskaber af de fleste cancermidler i kemoterapi. Den Arizona Cancer Center ved University of Arizona, Institut for Farmakologi af Wayne State University i Michigan, og H. Lee Moffitt Cancer Center og Research Institute i Florida er at gennemføre en undersøgelse, der viser kapaciteten af ​​natriumbicarbonat til at ændre pH-værdien af ​​tumor celler, der kunne hæmme dens spredning og progression. (Se reference 2.)

effekter

Det sure miljø i tumorceller er ansvarlig for at tillade dem at trives og spredes. Hvilket gør tumorcellerne mere basisk øger evnen af ​​andre anti-kræftfremkaldende stoffer at blive mere effektive i forebyggelsen tumoraktivitet. (Se reference 3.) tumorer er mere sure end andre normale celler og væv. Et surt miljø, er lav i oxygen og ændre pH til basisk muliggør en forøgelse af iltforsyning til cellen. Dette styrer unormal funktion af tumoren og forhindrer det i metastaserende. (Se Resource 1.)

Fordele

Nogle kemoterapeutiske stoffer har en tung sure natur, der kan udgøre en fare for en patient. Onkologer bruge den komplementære fordel af natriumbicarbonat for at neutralisere syren egenskab i anti-kræftfremkaldende stoffer. (Se reference 3.) Det hjælper også med at bringe alkalinitet til den cellulære miljø af tumorer. Fordi kræftceller ikke kan overleve i et miljø, der har høj oxygenniveau, et alkalisk miljø forhindrer dem i at vokse og spredes.

Overvejelser

Selv om der er mangel på betydelig beviser for, at natriumbicarbonat kan direkte behandling af cancer, forskerne udført med dyreforsøg give nogle terapeutiske fordele ved brugen af ​​natriumbicarbonat til kræftbehandling.

Advarsler

Brugen af ​​natriumbicarbonat ved den korrekte dosis og under nøje overvågning af en læge er sikkert. Men det kan udgøre en risiko hos patienter med hjertesygdom og kan føre til organskade, når de tages uden den rette recept fra en læge. (Se reference 1)